NOVO: 4K LED TV-ji Xiaomi

NOVO: 4K LED TV-ji Xiaomi

V našo ponudbo smo dodali prve tri modele LED TV-jev, ki se ponašajo z Android OS, vgrajenim WiFi in Bluetooth, HDMI vhodom, LAN in optičnim izhodom za zvok ter odličnimi funkcijami z enostavnim upravljanjem preko daljinca.

1. Največji izmed treh je 55-inčni 4K LED TV Xiaomi Mi TV 4S 55 "4K UltraHD Smart TV Android OS LED, ki se ponaša z naslednjimi lastnostmi:

  • 55 palcev - 4K UltraHD ločljivost - Wi-Fi - Bluetooth 4.2 - Ethernet - Chromecast – Google assistent - Bluetooth daljinski upravljalnik z glasovnim nadzorom - Android TV - Netflix – in še mnogo več
  • Novi Xiaomi Mi TV 4S V57R 55"4K UltraHD Smart TV Android OS LED je eden najzanimivejših televizorjev trenutka, posebej zasnovan za vse, ki imajo radi avdiovizualne vsebine, ne glede na to, ali gre za vašo serijo ali najljubše igre.
  • Ena večjih izboljšav, ki jo je prinesel novi Xiaomi Mi TV 4S je njegov visokokakovosten daljinski upravljalnik, ki omogoča uporabo zaslona z glasom, saj ima daljinski upravljalnik bluetooth povezavo s televizorjem.  
  • Novi LED televizor Xiaomi Mi TV 4S V57R 55"4K UltraHD Smart TV Android OS je eden največjih in najzanimivejših televizorjev kitajske blagovne znamke. Poleg tega ima novi televizor Xiaomi 4K UltraHD ločljivost, ki ponuja veliko jasnosti in omogoča ogled najljubših filmov kot v kinu.
  • Druga odlična lastnost novega Xiaomi Mi TV 4S Android OS LED je, da se lahko poveže z vsem, kar želite. Zahvaljujoč temu lahko svoj novi televizor priključite na vse, kar želite, zahvaljujoč Wi-Fi povezavi, Ethernet in Bluetooth v4.2 Ima tudi Google pomočnika in vgrajen Chromecast, tako da ga lahko na zelo preprost način povežete s svojim mobilnikom: uporabite Netflix in druge aplikacije ter uživajte v svoji najljubši seriji z neverjetno kakovostjo. Na televizorju lahko igrate svoje mobilne igre!

2. Drugi, malo manjši, 43-palčni Xiaomi Mi TV 4S 43 "4K UltraHD Smart TV Android OS LED še vedno v 4K ločljivosti ter z enakimi karektaristikami kot njegov večji brat.

3. Tretji, najmanjši izmed njih, a še vedno dovolj velik, 32-palčni LED TV Xiaomi Mi TV 4A V52R 32" HD trenutno spada med najzanimivejše televizorje z Android operacijskim sistemom. Zasnovan je posebej za ljubitelje avdiovizualnih vsebin, ne glede na to, ali gre za vašo priljubljeno serijo ali najljubše igre.

  • Ena večjih izboljšav, ki jo je prinesel novi Xiaomi Mi TV 4A je njegov visokokakovosten daljinski upravljalnik, ki omogoča uporabo zaslona z glasom, saj ima daljinski upravljalnik bluetooth povezavo s televizorjem.  
  • Novi Xiaomi Mi TV 4A ima ločljivost HD in velikost 32 palcev, ki zagotavlja veliko jasnosti in vam omogoča, da uživate v svojih najljubših filmih na način, ki je bolj primeren za vas. S tem televizorjem lahko predvajate najboljše video igre in gledate najboljše serije in filme.
  • Druga zanimivost novega Xiaomi Mi TV 4A V52R 32 "HD Smart TV Android OS LED je, da se lahko poveže s katero koli želeno napravo zahvaljujoč povezavi Wi-Fi, hitri povezavi Ethernet in Bluetooth v4. 2. Enostavna je tudi povezava z Googlovim pomočnikom in ima integriran Chromecast, tako da ga lahko na zelo preprost način povežete s svojim mobilnim telefonom. Zahvaljujoč temu lahko računate na najboljše aplikacije: uporabite Netflix in druge aplikacije ter uživajte v svoji najljubši seriji v neverjetni kvaliteti.

Vsi trije si že na voljo za veleprodajo.