OBVESTILO (nazadnje posodobljeno 5.3.2021)

→ Ob vseh varnostnih ukrepih zaenkrat še vedno omogočamo osebni prevzem blaga! Osebni stik s komercialo ni možen, prav tako ne oddaja naročil na prevzemu. S komercialisti lahko stopite v kontakt preko telefona ali emaila.
→ V času omejitev omogočamo vsem našim strankam pošiljanje paketov končnim strankam! Navodila, kako pri oddaji naročila izbrati dostavo končnemu kupcu, si oglejte tukaj.
→ Servis Elkotex je do nadaljnega zaprt oz. deluje z omejitvami. Osebni prevzem oz. dostava izdelkov v servis do nadaljnega NI MOŽNA. Svetujemo da vse izdelke, ki so za servis, pošljete po pošti.
Novi pomnilniki proizvajalca KLEVV

Novi pomnilniki proizvajalca KLEVV

Spoznajte nove »gaming« pomnilnike KLEVV, proizvajalca ESSENCORE!

Podjetje ESSENCORE je bilo ustanovljeno leta 2014. Njihova poslovna strategija je sprejemanje najnovejših tehnologij, kar jih v korist kupcev loči od ostalih proizvajalcev in zato lahko ponujajo inovativni portfelj izdelkov. Vsa svoja prizadevanja osredotočajo na zagotavljanje najkakovostnejših izdelkov. ESSENCORE je kot nova vodilna znamka v svetu na področju pomnilniških izdelkov tu zato, da obogati vaše digitalne življenjske izkušnje!

Pomnilniški moduli KLEVV niso samo lepi na izgled, ampak so tudi zelo kakovostni, kar dokazujejo številni testi na spletnih straneh in video kanalih!

Preizkusite jih in ne bo vam žal!

Ogled izdelkov