Nove Taotronics slušalke s tehnologijo ANC

Nove Taotronics slušalke s tehnologijo ANC

Predstavljamo vam dva nova modela brezžičnih slušalk Taotronics, ki se ponašajo s tehnologijo ANC (active noise cancelling), kvalitetnim zvokom iz  in hitrim polnjenjem. Slušalke so udobne (mehke blazinice) in lahke.

Taotronics SoundSurge 55 ANC slušalke

Kvaliteten zvok: Z Sonyjevim digitalnim čipom za odpravljanje hrupa z enim gumbom preprečite večino zvokov okolice, ki jih povzročajo mimoidoči avtomobili oz. drug hrup iz ozadja, hkrati pa omogočite, da v treh načinih poslušate zvok okolice brez snemanja slušalk.

Hi-Fi Audio Soundstage: izjemna izkušnja poslušanja glasbe preko Bluetooth 5.0, ki ustvarja neomajno in neprekinjeno povezavo.

Neverjetno hitro polnjenje: samo 45 minut polnjenja za izjemno dolgo predvajanje do 30 ur oz. kar v samo 5 minutah napolnite za do 2 uri poslušanja.

Jasni klici brez težav: mikrofon za odpravljanje hrupa cVc 8.0 pomeni, da ste na telefonu jasno slišni, ne glede na raven hrupa v ozadju. Slušalke se ponašajo kar s tremi načini odpravljanja hrupa iz ozadja, med katerimi enostavno pretikamo s pritiskom na gumb.

  • Travel mode - Zmanjšajte zvoke srednje do nizke frekvence, zmanjšajte hrup letalskih motorjev in uživajte v mirnem letu.
  • Office mode - Zmanjšajte zvoke super nizke frekvence. Izboljšajte svojo produktivnost, osredotočite se na pomembne naloge in učinkovito opravite delo.
  • Ambient mode - Povečajte svojo ozaveščenost okolice. Jasno slišite obvestila letalskih prevoznikov ali podzemne železnice in kaj je okoli vas, ne da bi morali sneti slušalke iz glave.

Prilagodljivo udobje in enostavnost nošenja: Ušesne blazinice iz mehke pene zmanjšajo pritisk na ušesa, nastavljiva dolžina traku in nastavljiv kot ušesnih blazinic, povečajo udobje za dolgotrajno nošenje.

Slušalke so že na voljo.

Priporočena maloprodajna cena je 109,90€

Taotronics SoundSurge 85 ANC slušalke

Napredna tehnologija aktivnega odpravljanja hrupa: slušalke TaoTronics Bluetooth imajo profesionalno funkcijo aktivnega odpravljanja hrupa, ki vam omogoča, da se potopite v glasbeni svet brez hrupa - ne glede na to, ali ste v hrupni ulici, prometni podzemni železnici ali avtobusu, letalski kabini z ropotajočim motorjem.

Zvok Hi-Fi in globoki nizki toni: brezžične slušalke TaoTronics z 40-milimetrskimi zvočniki zagotavljajo močan zvok in bogat razpon.

40-urno predvajanje in neverjetno hitro polnjenje: slušalke priključite za 5 minut na hitri polnilec s priključkom USB-C in napolnile se bodo za 2 uri predvajanja; Potrebujejo le 45 minut časa polnjenja za izjemno dolgo predvajanje do 40 ur.

Prilagodljivo udobje in izjemno lahka: Slušalke imajo nastavljiv trak za glavo in 90 ° vrtljive nastavke, blazinice iz mehke pene, ki popolnoma pokrijejo ušesa in zmanjšajo pritisk na ušesa. Slušalke tehtajo samo 220 g.

Jasni klici brez težav: cVc 8.0 mikrofon za zmanjšanje hrupa za prostoročne klice pomeni, da vas telefon jasno sliši, kar vam omogoča, da uživate v brezžičnem ali žičnem načinu, ne glede na stopnjo hrupa v ozadju.

Že na voljo

Priporočena maloprodajna cena je 59,90€