Omejitve in spremembe poslovanja

Zaradi trenutnih izrednih razmer v državi in zagotavljanja ustreznih ukrepov vas obveščamo, da uvajamo določene spremembe pri poslovanju. Celotna novica na to temo je tukaj.

Odprema naročil isti dan: Pošta Slovenije po novem pošiljke pobira 1h prej kot ponavadi in sicer ob 13:15 uri. Prosimo, da to upoštevate pri oddaji vaših naročil. Za odpremo še isti dan morate vaše naročilo oddati najkasneje do 12:30 ure.

Ponovno v naši ponudbi – Intenso

Ponovno v naši ponudbi – Intenso

Odlični vgradni in zunanji diski, prenosne baterije in brezžični polnilci priznanega podjetja Intenso so ponovno na voljo v naši ponudbi. Odlične cene in velika zaloga.

Od ustanovitve leta 1998 se je podjetje Intenso razvilo v eno vodilnih blagovnih znamk na področju pomnilniških medijev. Sodobni izdelki z visokimi zahtevami glede kakovosti predstavljajo glavne značilnosti blagovne znamke Intenso in pomagajo uporabnikom v vsakdanjem tehnološkem svetu zagotavljati varno in preprosto shranjevanje podatkov.

Kliknite tukaj za ogled vseh izdelkov INTENSO na zalogi

Privoščite si odlične in od uporabnikov zelo dobro preizkušene izdelke proizvajalca Intenso po dostopnih cenah, ki bodo zadovoljili manj ali bolj zahtevne uporabnike.