Intel® NUC s procesorji 8. generacije

Intel® NUC s procesorji 8. generacije

Od danes naprej sta na voljo najnovejša Intel® NUC-a z vgrajenimi Intel® Core procesorji 8. generacije. Izbirate lahko med i3 in i5.

Pripravite se na spektakularno odzivno zmogljivost najnovejših Intel® NUC Mini PC z 8. generacijo Intel® Core™ i3 ter i5. Gre se za prvi Intel® NUC Kit s Quad-Core 8th Generation Intel® Core™ i5 procesorjem. Zagotavlja velik preskok v primerjavi s prejšnjo generacijo Intel® NUC7i5BNH / BNK. Brez problema podpira in predvaja 4K UHD, komplet Intel® NUC8i5BEK Mini PC pa omogoča tudi odlično vizualno podporo z Iris® Plus Graphics 655 in izjemno zmogljivostjo procesorjev Intel® Core™.

Nekoliko višji Intel® NUC8i5BEH ima enake procesorje in grafiko, hkrati pa ima prostor za 2,5-palčni HDD in je pripravljen na Intel® Optine™ pomnilnik. S povezavo 2,5-palčnega trdega diska in Intel® Optane ™ pomnilnika se zmogljivost še dodatno izboljša.

Intel NUC kit i3 NUC8I3BEH             Intel NUC kit i5 NUC8I5BEK

Oba modela sta opremljena s Thunderbolt™ 3, ki podpira do 40 GBps prenosa podatkov in štirimi vhodi USB 3.1. Prostor v obeh sklopih za M.2 SSD je opremljen z dvema dodatnima USB vmesnikoma preko 1x4 notranjih glav, priključkom HDMI * 2.0a za 4K zaslone in DisplayPort * 1.2 preko USB-C.