Intel NUC segment prevzema ASUS

Intel NUC segment prevzema ASUS

Intel bo prenehal proizvajati izdelke NUC po 1. septembru 2023. Prevzema jih napreč ASUS.

Z vami delimo pomembne novice v zvezi z oddelkom Intel NUC in prihodnostjo blagovne znamke NUC. Kot pooblaščeni distributer Intel je skupina ELKO prejela uradno obvestilo Intela, da so se odločili zapreti svoj oddelek NUC in blagovno znamko NUC prenesti na ASUS, enega od njihovih zaupanja vrednih partnerjev. To pomeni, da bo Intel prenehal proizvajati in prodajati izdelke NUC po 1. septembru 2023.

Uradna izjava

Cenimo vašo zvestobo in zaupanje v naš portfelj izdelkov, zato vam bomo v tem prehodnem obdobju še naprej ponujali izdelke NUC. Če želite kupiti kateri koli izdelek Intel NUC, preden bo ukinjen, ga naročite čim prej, saj je zaloga omejena. Najnovejše modele in cene najdete na B2B.

Vse garancije bodo podprte s predhodno dogovorjenim časom 3 let.

Upamo, da boste uživali v uporabi izdelkov Intel NUC, dokler ne bodo opuščeni, in da boste preizkusili ASUS NUC, ko bodo kasneje predstavili svoje nove izdelke. Verjamemo, da vam bo ASUS ponudil visoko kakovostne in inovativne rešitve za vaše računalniške potrebe.

Tudi v prihodnje ostajamo predani distribuciji blagovne znamke NUC pod imenom ASUS in vas bomo po potrebi obveščali o vseh novostih ali spremembah v procesih.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje. Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke, nas lahko kadar koli kontaktirate.

Intel NUC iz zaloge v različnih konfiguracijah

  • Dve velikosti (M.2 ali M.2 + SSD)
  • Različne konfiguracije: i3, i5, i7 procesorji Intel Core 13. , 12. in 11. generacije
  • Zadnji kosi iz zaloge

Ogled izdelkov iz zaloge