HP in Acer pomnilniški moduli ter HP SSD diski

HP in Acer pomnilniški moduli ter HP SSD diski

V svojo ponudbo smo vključili pomnilniške module znamke HP in Acer ter SSD diske znamke HP.

Podjetje Biwin Semiconductor (HK) Company limited pod licenco izdeluje kakovostne pomnilniške module ter SSD diske za svetovno znani podjetji HP in Acer.

Pomnilniški moduli ter SSD diski so izdelani po zahtevanih standardih ter so tako skladni z zahtevami HP in Acer.

V primerjavi s tradicionalnimi trdi diski lahko HP SSD izboljša delovanje celotnega sistema, vključno z vrhunsko hitrostjo branja in pisanja, izboljšanim časom zagona, hitrejšo obremenitvijo aplikacij, daljšo življenjsko dobo baterije in boljšo odpornostjo.

Kot vodilna blagovna znamka v industriji osebnih računalnikov se zagotavljanje kakovosti HP izvaja od faze načrtovanja raziskav in razvoja do celotnega procesa proizvodnje in prodaje.

»Naj bo kakovosten dizajn v vsakem izdelku« je HP-jevo načelo upravljanja kakovosti!

Enako velja za izdelke Acer, katerih zasnova in izdelava pripada podjetju BIWIN Storage Technology, vodilnemu proizvajalcu kakovostnih bliskovnih pomnilnikov, pomnilnikov DRAM in SSD pogonov.

BIWIN podjetje je bilo ustanovljeno leta 2010 in je osredotočeno na zagotavljanje visokokakovostnih izdelkov za shranjevanje vsem globalnim znamkam in je specializiran za raziskave, razvoj, proizvodnjo in prodajo izdelkov za uporabo pomnilniških čipov!