EcoFlow novosti

EcoFlow novosti

Pametna robotska kosilnica z LiDAR sistemom, prenosni 3v1 hladilnik in prenosna klimatska naprava. Vse to sedaj na voljo preko našega B2B. Na kratko predstavljeni spodaj:

EcoFlow BLADE pametna robotska kosilnica

Predstavljamo EcoFlow Blade – prvo pametno robotsko kosilnico za košenje in pometanje trate na svetu, ki bo spremenila način košnje vaše trate. Z robotsko kosilnico EcoFlow Blade se lahko poslovite od težav z ročno košnjo trate in pozdravite popolno negovano trato s samo pritiskom na gumb. Pametna robotska kosilnica EcoFlow Blade ni samo popolnoma avtomatska kosilnica, ampak je opremljena (ločen nakup) tudi z dodatnim kompletom, ki očisti vaše dvorišče listja in drugih smeti, da zagotovite, da je vaša trata vedno videti najbolje.

Nastavitev EcoFlow Blade je preprosta in ne bo vam treba skrbeti za kable ali manjkajoče dele. Ta akumulatorska kosilnica je popolnoma brez kabla in s svojo funkcijo navideznega omejevanja, ki jo lahko nastavite neposredno iz aplikacije EcoFlow, vam ne bo treba skrbeti za ožičenje ali ročno nastavitev. Ko je kosilnica nastavljena, bo samodejno načrtovala pot in zagotovila, da bo vašo trato vsakič popolnoma pokosila. Poleg tega se zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji X-Vision EcoFlow Blade z lahkoto izogne velikim in majhnim oviram, tako da vam nikoli ne bo treba skrbeti, da bi se zataknil ali zgrešili kakšen segment.

In to še ni vse – EcoFlow Blade je opremljen tudi s funkcijami proti kraji, ki uporabljajo 4G in ESIM, kar vam daje mir, saj veste, da je vaša kosilnica varna. S popolnim nadzorom preko aplikacije lahko preprosto upravljate svojo kosilnico iz telefona ali tabličnega računalnika, kar še olajša vzdrževanje odličnega videza vaše trate. EcoFlow Blade je tudi enostavna za vzdrževanje, tako da lahko porabite manj časa za vzdrževanje in več časa uživate v svoji lepo negovani trati.

Prvi na svetu - prenosni hladilnik, zamrzovalnik in ledomat!

Integriran ledomat nam v 12 minutah pripravi 18 trdnih ledenih kock, zahvaljujoč 120W kompresorju. Dvojno območje delovanja, nadzor in upravljanje preko aplikacije. Najhitrejše hlajenje v industriji baterijskih hladilnikov - s 30°C na 0°C v približno 15 minutah. Brezžično hlajenje do 40 ur in možnost polnjenja preko solarnih panelov. Prostornina 38L in uporaben dizajn kovčka s koleščki.

EcoFlow Glacier prenosni hladilnik, zamrzovalnik in ledomat – 3v1

  • najhitrejše hlajenje
  • do 40 ur delovanja na baterije
  • možnost polnjenja preko solarnih celic
  • Prostornina 38L
  • Različne možnosti uporabe
  • Upravljanje preko aplikacije EcoFlow

Dodatna baterija za Glacier

  • podaljšajte delovanje vašemu Glacier prenosnemu hladilniku s preprosto menjavo dodatne baterije

Prenosna klimatska naprava s funkcijo hlajenja in gretja

Prenosna klimatska naprava EcoFlow WAVE 2 omogoča znižanje temperature za 10 ℃ v 5 minutah v načinu hlajenja (5100 BTU) ali dvig 10 ℃ v 5 minutah v načinu ogrevanja (6100 BTU). S svojo zamenljivo dodatno baterijo lahko WAVE 2 deluje brezžično do 8 ur in se lahko hitro polni z uporabo AC, solarne energije, avtomobilov ali prenosnih polnilnih generatorjev.

Za popolno brezžično izkušnjo svetujemo dokup baterije.