Brezplačna poštnina nad 100€

Brezplačna poštnina nad 100€

Ker skrbimo za svoje stranke, smo znižali prag za brezplačno poštnino iz 200€ na 100€. Velja za vse kupce iz območja Slovenije. Še vedno pa je do nadaljnega onemogočen osebni prevzem blaga v našem skladišču.

Omejitve poslovanja

Glede na trenutno situacijo, ki je dodobro poznana si kot posamezniki in organizacija prizadevamo ravnati družbeno odgovorno.

V dani situaciji zato sprejemamo sledeče ukrepe:

  • Osebni prevzemi so do nadaljnega onemogočeni. Izjeme so predhodne najave celotni Logistiki, ki vas bodo predhodno obvestili o postopkih izvajanja preventive pred prevzemom.
  • Dosegljivost; Področja računovodstva, komerciale, nabave, delajo v večini od doma. Ob preobremenitvah mrež se lahko zgodi, da bo naša odzivnost slabša za kar se vam vnaprej opravičujemo Logistične službe so v tem času bistveno bolj obremenjene. Z željo, da bomo lahko vaša naročila izpolnili čim hitreje in v časovnem roku, ki ste ga vajeni, vam svetujemo, da že sedaj preverite svoje zaloge in oddate naročila za prihodnje tedne oziroma da združite več naročil v eno.
  • Znižali smo znesek nad katerim je poštnina za vas brezplačna. Iz prejšnjih 200€ neto smo ga prestavili na 100€ neto. S tem želimo omogočiti in pomagati pri poslovanju tudi manjšim podjetjem v teh težkih časih, ki so pred nami.
  • Naše skladišče zaenkrat dela nemoteno, v kolikor se bo tud tukaj kaj spremenilo v prihodnjih dneh, vas bomo seveda predhodno obvestili.
  • Pošta Slovenije, preko katere pošiljamo večino naših paketov, po novem pobira vsak delovni dan 1 uro prej kot ponavadi, torej ob 13:15. V kolikor želite, da je vaše naročilo pri vas naslednji delovni dan, ga morate po novem oddati najkasneje do 12:30 ure!

Ostanite zdravi, ostanite varni.

Ekipa Elkotex