OBVESTILO (nazadnje posodobljeno 5.3.2021)

→ Ob vseh varnostnih ukrepih zaenkrat še vedno omogočamo osebni prevzem blaga! Osebni stik s komercialo ni možen, prav tako ne oddaja naročil na prevzemu. S komercialisti lahko stopite v kontakt preko telefona ali emaila.
→ V času omejitev omogočamo vsem našim strankam pošiljanje paketov končnim strankam! Navodila, kako pri oddaji naročila izbrati dostavo končnemu kupcu, si oglejte tukaj.
→ Servis Elkotex je do nadaljnega zaprt oz. deluje z omejitvami. Osebni prevzem oz. dostava izdelkov v servis do nadaljnega NI MOŽNA. Svetujemo da vse izdelke, ki so za servis, pošljete po pošti.
QNAP NAS namesto Google Photos

QNAP NAS namesto Google Photos

Postavite si svoj lasten privatni oblačni sistem za shranjevanje fotografij in video posnetkov ter drugih datotek, ki jih ne želite izgubiti. S QNAP sistemom je to sila enostavno. Google Photos bo namreč od junija letos postal plačljiv. Tukaj pa se potem pojavi dilema: plačati dva evra na mesec, brisati določene fotografije ali pa postaviti svoj lasten oblak?

Predstavljamo vam QNAP TS-251D, ki je vstopni NAS z dvema ležiščema za diske, namenjen domačim uporabnikom, ki želijo imeti tudi multimedijsko rešitev (predvajanje 4K vsebin in pretakanje medijev), saj ima vgrajen tudi HDMI vhod, ki nam omogoča priklop na TV, in namenjen je tudi tistim, ki samo potrebujejo napravo za zaščito svojih podatkov prek lastnega osebnega oblaka. Na voljo je v dveh modelih: TS-251D-4G in TS-251D-2G. Čeprav sta 2G na voljo z 2 GB RAM-a in 4G s 4 GB, jih je mogoče z dvema režema DIMM razširiti na največ 8 GB.