Laserski robotski sesalnik Eufy

Laserski robotski sesalnik Eufy

Robotski sesalnik z lasersko navigacijo iPath, funkcijo pomivanja in brisanja tal (2v1), Wi-Fi, do 2200Pa moči, tihim delovanjem do 2.5 uri in samodejnim priklopom na polnjenje. Že na voljo!

Eufy je najbolj znan po izdelavi kakovostnih cenovno dostopnih "smart-home" naprav, med drugim tudi robotskih sesalnikov, vendar kljub temu, da ti modeli dobro čistijo glede na ceno, jim primanjkuje luksuznih lastnosti in zmogljivosti konkurence v najvišjem cenovnem razredu. Eufy RoboVac L70 Hybrid (že na voljo pri nas) kaže, da je podjetje le naredilo skok v višji cenovni razred.

Gre za izredno dober robotski sesalnik, ki se ponaša z najnovejšimi funkcijami. WiFi vam omogoča popoln nadzor preko applikacije EufyHome. Aplikacija je popolnoma brezplačna in vam omogoča, da načrtujete čiščenje, spremljate, kje je bil robot, in celo narišete cone na digitalnem zemljevidu, kjer ne želite čiščenja ali pa označite, da mora čez določena območja iti več kot le enkrat.

Laserska navigacija iPath z AI. Map Technology™ omogoča RoboVac-u L70 Hybrid, da prilagodi svojo strategijo čiščenja glede na obliko in velikost prostora za hitrejše in celovitejše čiščenje.

Ustvari virtualni zemljevid svojega okolja in tako ne izpusti nobenega kotička. Zahvaljujoč tehnologiji pa se tudi praktično nikoli ne zatakne.

Poleg teh novih funkcij zmore RoboVac kar do 150 minut neprestanjega delovanja z enim samim polnjenjem in ima 2200Pa sesalne moči. Ko se izprazne se samodejno zapelje do polnilne postaje.

Robotski sesalnik RoboVac L70 Hybrid omogoča tudi mokro brisanje tal. Temu namenjena je odstranjevalna plošča, ki je pritrjena na zadnji spodnji strani robotskega sesalnika in uporablja odstranljivo krpo iz mikrovlaken. Pred čiščenjem morate prostor v zbiralniku napolniti z vodo. Ko je to narejeno in je priklop pritrjen, naprava samodejno preide v način čiščenja. Čisti tako kot običajno, vendar pri tem toči malo vode na krpo in s tem čisti tla.

Čeprav ima RoboVac L70 Hybrid samo eno samo krtačo, ki je nameščena spredaj, je čiščenje še vedno dovolj natančno. Za razliko od prejšnjih RoboVac sesalnikov je zbiralnik prahu dostopen prek zgornjega pokrova, ki ga je treba odstraniti skupaj s filtrom za pranje, da se rezervoarček popolnoma izprazni.