Evoluent - edine prave vertikalne miške

Evoluent - edine prave vertikalne miške

Evoluent ergonomske pokončne miške z najdaljšo zgodovino - Premišljeno oblikovane tako, da podpirajo vašo roko v pokončni nevtralni drži, ki na splošno preprečuje zvijanje podlakti in tako preprečuje težave s karpalnim kanalom.

Ogled modelov

Skoraj 30 let zgodovine...

Evoluent je bila prva pokončna miška, ki jo je leta 1994 izumil in patentiral Jack Lo, zaradi nelagodja, ki ga je imel pri uporabi običajne miške. To je bila prva miška, ki podpira roko v popolnoma pokončnem položaju, kar odpravi zvijanje roke, ki ga zahtevajo navadne miške.

Nevtralni položaj zapestja in roke

Evoluent vertikalne miške zagotavljajo vrhunsko udobje in celo lajšajo bolečine v zapestju. Zaradi svoje inovativne oblike, ki roko in podlaket spodbujajo k nevtralnemu položaju stiskanja miške, veljajo za najbolj primerne miške, za vse tiste, ki delajo več kot nekaj ur dnevno z njimi.

Različne velikosti, za popolno prileganje

Za zagotavljanje popolne drže zapestja in roke so na voljo različne velikosti mišk. Velikost si izberete glede na dimenzijo vaše dlani.

Ergonomske miške Evoluent so priporočene s strani strokovnjakov, v primeru težav ali preprečevanja težav s karpalnim kanalom zapestja.

Ogled modelov