ASUS gaming ruter z WIFI 6

ASUS gaming ruter z WIFI 6

ASUS AX5400 dvopasovni WiFi 6 gaming usmerjevalnik omogoča svetlobno hitrostne prenose preko 5GBps na novem WiFi 6 standardu 802.11ax in je združljiv tudi s PS5. Ponaša se s sistemom ASUS AURA RGB, doživljenjsko brezplačno internetno varnostjo, podpora Mesh WiFi, Gear Accelerator, Gaming Port-om, Adaptive QoS, Forwarding Port-om in še in še.

Nova generacija WiFi 6 - uživajte v izjemno hitrih hitrostih do 5400 Mbps z najnovejšimi kanali WiFi 6 (802.11ax) in 160 MHz

Način "mobilne igre" - Z enostavnim upravljanjem preko aplikacije "ASUS Router" zmanjšajte zaostajanje in zakasnitev pri mobilnih igrah Izberite svojo osvetlitev lučk na usmerjevalniku.

Svetlobni učinki ASUS Aura RGB - izbirate lahko med različnimi svetlobnimi učinki in prilagodite osvetlitev

Podpora za ASUS AiMesh - ustvarite prilagodljivo brezžično mrežno mrežo za celoten dom z usmerjevalniki, združljivimi z AiMesh

Komercialna varnost domačega omrežja - doživljenjski ASUS AiProtection Pro, ki ga poganja Trend Micro™, z WPA3 in naprednim starševskim nadzorom omogoča enostavno a kvalitetno zaščito vašega domačega omrežja.

Namenska igralna vrata (gaming-port) na RT-AX82U samodejno dajo prednost vsaki žični napravi, ki je nanjo priključena. Zapletena konfiguracija ni potrebna, samo povežite svoj igralni računalnik ali konzolo s posebnimi vrati LAN, da dobite hitro in stabilno povezavo, ki je vedno na čelu čakalne vrste.

Prilagodljivi QoS (kakovost storitve) vam omogoča nemoteno delovanje omrežja, tako da dajete prednost omrežnemu prometu. Prednost lahko daste aplikacijam, kot sta pretakanje videa ali brskanje po spletu, pa tudi igranje iger. Je popoln zaveznik za dostavo WiFi z nizko zakasnitvijo kjer koli v vašem domu.

Več: https://b2b.elkotex.si/asunc-rt-ax82u.html