32:9 SuperWide ukrivljen LCD zaslon

32:9 SuperWide ukrivljen LCD zaslon

Philips 499P9H ima 49-palčni zaslona in super široko razmerje stranic 32:9, kar je idealno za zamenjavo dveh 27-palčnih monitorjev. Vgrajeno KVM stikalo MultiClient omogoča enostavno upravljanje dveh ločenih računalnikov, medtem ko vgrajena priključna postaja USB-C omogoča enostavno povezavo za različne zunanje naprave. Pop-up spletna kamera, ki podpira prepoznavanje obraza Windows Hello, vam zagotavlja zaščito zasebnosti in hitro prijavo. Kakovost slike je seveda odlična zaradi izjemno visoke ločljivosti 5120 x 1440 in podpore DisplayHDR 400.

Ekskluzivno na voljo tudi pri nas --> Philips 49" Brilliance SuperWide ukrivljen monitor

Lastnosti:

32:9 SuperWide

32:9 SuperWide 49-palčni zaslon, z ločljivostjo 5120 x 1440, je zasnovan za zamenjavo več zaslonskih nastavitev za masivni širok pogled. Monitorji SuperWide nudijo zaslonsko površino dvojnih monitorjev brez zapletene namestitve.

SuperWide

Tehnologija prilagodljive sinhronizacije

Igranje ne sme biti izbira med naletim igranjem ali zlomljenimi okvirji. Pridobite tekočo, brezsrčno brezhibno delovanje pri praktično vseh frekvencah s tehnologijo Adaptive-Sync, nemoteno hitro osveževanje in ultra-hiter odzivni čas.

Adaptive-Sync

Vgrajena priključna postaja USB-C

Ta Philipsov zaslon ima vgrajeno priključno postajo USB 3.1 Type-C. Ta USB-C priključek omogoča enostavno priključitev z enim kablom. Poenostavite si uporabo tako, da povežete vse svoje zunanje naprave, kot so tipkovnica, miška in kabel RJ-45 Ethernet, s priključno postajo monitorja. Preprosto povežite prenosni računalnik in ta monitor z enim kablom USB-C, da si ogledate videoposnetke visoke ločljivosti in prenesete izjemno hitre podatke, hkrati pa vklopite in ponovno polnite prenosni računalnik.

USB-C docking station

MultiClient integrirani KVM

Z integriranim preklopnikom KVM MultiClient lahko upravljate dva ločena računalnika z eno miško, nastavljenim monitorjem in tipkovnico. Priročen gumb omogoča hitro preklapljanje med viri. Priročna funkcionalnost z nastavitvami, ki zahtevajo dvojno računalniško moč ali skupno rabo enega velikega monitorja za prikaz dveh različnih računalnikov.

KVM

Spletna kamera za pozdravno okno programa Windows

Phillipsova inovativna in varna spletna kamera se pojavi, ko jo potrebujete in se varno zaskoči nazaj v monitor, ko je ne uporabljate. Spletna kamera je opremljena tudi z naprednimi senzorji za prepoznavanje obraza Windows Hello, ki vas v manj kot dveh sekundah, trikrat hitreje od gesla, zabeležijo v vaše naprave Windows.

webcam

DisplayHDR 400

DisplayHDR 400 s certifikatom VESA zagotavlja bistveno povečanje od običajnih prikazov SDR. Za razliko od drugih "HDR-kompatibilnih" zaslonov pravi DisplayHDR 400 proizvaja osupljivo svetlost, kontrast in barve. S svetovnim zatemnitvijo in svetlostjo največjega števila slik do 400 gnezd, slike zaživijo z opaznimi poudarki, medtem ko imajo globlje, bolj odtenke črne barve. Omogoča polno paleto bogatih novih barv, ki zagotavljajo vizualno doživetje, ki pritegne vaše čute.

DisplayHDR 400

Nagrajeni dizajn

iF DESIGN AWARD je pečat kakovosti za izjemno oblikovanje, ki je tudi simbol, ki ga lahko potrošniki zaupajo. Red Dot pomeni pripadnost najboljšim v oblikovanju in poslovanju.

iF award