Brabantia stojalo za oblačila belo

Brabantia stojalo za oblačila belo

BRAGA-118227
118227
8710755118227
BRABANTIA

Anita Brelih
60 mesecev

MPC: MPC: 106,48 €

MPC z DDV: Z ddv: 129,91 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Brabantia stojalo za oblačila je primeren za shranjevanje vaših oblačil v omarah. Ima dve nastavljivi polici in bambusovo palico. Primeren je za spalnico, sušilnico ali hodnik. Moderna in elegantna oblika bo poskrbela za estetski videz. Mere: 190x60x57cm.

Opis izdelka

Brabantia stojalo za oblačila 

Brabantia stojalo za oblačila je primeren za vse, ki vam primakuje prostora za obešanje oziroma shranjevanje vaših oblek v omarah. Samostoješe stojalo z dvema nastavljivima policama in bambusovo palico bo našel prostor v vašem domu. Primeren je tako za v spalnico, za sušilnico ali ga preprosto postavite na hodnik. Moderna in elegantna oblika bo poskrbela, da bo stojalo z vašimi oblačili postalo paša za oči. 

Lastnosti:

  • Mere (VxŠxG): 190 x 60 x 57cm

Tehnične informacije

ProizvajalecBRABANTIA

Logistične informacije

Teža (bruto) 2,70 kg
Višina 190 cm
Širina 57 cm
Globina 60,60 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.