Ugreen Nexode 65W USB A + USB C potovalni polnilnik GaN II PD 3.0

Ugreen Nexode 65W USB A + USB C potovalni polnilnik GaN II PD 3.0

UGRTI-90409
90409
6957303894093
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 46,94 €

MPC z DDV: Z ddv: 57,27 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen Nexode 65W potovalni polnilec - združljiv z večino naprav USB-C. Hitro polnjenje, primeren za potovanja. Izboljšana zaščita pred polnjenjem. Zmogljiv in kompakten s GaN čipom. Uporaben za številne naprave.

Opis izdelka

Ugreen 65W potovalni polnilec z različnimi nastavki za vtičnice je združljiv s prenosniki, pametnimi telefoni, tablicami, slušalkami, Nintendo Switch, Steam Deck in drugimi napravami USB-C!

Hitri polnilnik Nexode 65 W USB C:
Polnilnik UGREEN Nexode USB C lahko zagotovi do 65W moči za polnjenje večine naprav pri polni hitrosti, napolni celo MacBook Pro pri najvišji hitrosti od 0 % do 100 % v samo 1,5 ure. Z 2 vhodoma USB-C in 1 vhodom USB-A lahko hkrati polnite prenosnik, mizo ali telefon.

Idealno za potovanja:
zaradi preklopnih vtičev v EU, ZDA in Združenem kraljestvu je polnilnik USB C zelo koristen in primeren za potovanja po vsem svetu ter podpira univerzalno napetost 100 V–240 V po vsem svetu.
Ta potovalni polnilnik bo odlična izbira, če imate s seboj veliko opreme ali če potujete s sopotniki.

Izboljšana zaščita pred polnjenjem:
zahvaljujoč tehnologiji Intelligent Power Distribution ta napajalnik USB C prilagodi izhodno moč za podaljšano delovanje baterije.
Poleg tega so za dodatno varnost na voljo zaščita pred kratkim stikom, zaščita pred preobremenitvijo, zaščita pred previsoko temperaturo in zaščita pred prenapetostjo.

Zmogljiv in kompakten:
z vgrajenim GaN čipom je polnilnik manjši, polnjenje pa hitrejše in energetsko učinkovitejše.
To vam olajša, da vzamete kompaktni GaN polnilnik s seboj med počitnicami v tujini, ne da bi zasedel preveč uporabnega prostora v ohišju.

En Nexode za več naprav:
65 W mednarodni polnilnik je združljiv s skoraj vsemi napravami. npr. združljiv z MacBook Air 13 inch M2 2022, MacBook Air M1 13 inch 2020, prenosniki XPS, Surface Pro 8/7/6; iPad Pro 6 M2, iPad Pro/ Air, iPhone 14 Pro, 14 Pro Max, 13 Pro Max, 12, 11; Galaxy S2 Ultra, S22, S2, S21 Ultra, S21, S 10, A53, A52; Steam Deck, Switch, AirPods, Watch Ultra, Watch 8/7 itd.

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN
Priklop napraveUSB-A, USB-C
Število priklopov3 ali več

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,34 kg
Višina 10 cm
Širina 5,50 cm
Globina 17 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.