Xiaomi Mi Air 2 Čistilec zraka Filter - anti-formaldehid
1174
Xiaomi Mi Air 2 Čistilec zraka Filter - anti-formaldehid

Xiaomi Mi Air 2 Čistilec zraka Filter - anti-formaldehid

XIARD-AIR2-FILTER_1
6970244523211
6970244523211
XIAOMI

Domen Dovgan

MPC: MPC: 28,24 €

MPC z DDV: Z ddv: 34,45 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?

Opis izdelka

Xiaomi Mi Air 2 čistilec zraka Filter Zelen

PET primarni filter 360° filtracija velikih delcev

Izdelan iz PET (polietilen tereftalat), zunanja obloga je 3 do 5 krat močnejši kot ostali filtri. Nudi visoko upogibno trdnost in je odporen na zložljivost, maščobe, kisline, alkalije in večino topil. Valjasta oblika filtra omogoča 360° filtracijo prahu, las in večji lebdečih delcev.

Ultra-gost H-11 stopenjski HEPA filter, ki filtrira do 99,3% PM0.3

Mi Air 2 čistilec zraka uporablja ultra-gost PP in PET HEPA filter za ulov PM 2.5, PM 0.3, cvetni prah in ostale "leteče" delce, na ta način omogoča prehod samo čistemu zraku. Popolnoma razširjen filter meri 7.7m in efektivno filtrira 99% delcev PM0.3 in 99,99% delcev PM2.5

Kakovostno aktivno kokosovo oglje

Aktivno oglje vpija škodljive pline, katere HEPA filter ne uspe filtrirati. Mi Air 2 čistilec zraka je sestavljen iz aktivnega kokosoega oglja, kateri velja za najbolj efektivnega pri tovrstnem filtriranju. V kombinacija s formule proti-formaldehidom uspešno odstrani in filtrira kemikalije kot so formaldehidi, benzen in amonija, ravno tako vonjave in dim.

Absorbira vse vrste vonjav in škodljivih snovi

Prenova doma in druge dejavnosti lahko sprostijo snovi kot so formaldehidi, benzen in TVOC, ki ob večjih količinah lahko škodijo zdravju. Mi Air 2 kokosov filter z aktivnim ogljem absorbira številne škodljive snovi nastale v podobnih okoliščinah, in s tem pripomore h čistejšemu domu in zdravju vaše družine.

Spremljanje uporabe v realnem času

z uporabo se filtri časovno obrabljajo in jih moramo nadomestiti. Filtre, ki se ne zamenja ko se obrabijo, ne služijo več namenu in ne zadržujejo velik delcev in škodljivih snovi ali lahko povzročajo  sekundarno onesnaževanje. Čiščenje filtra z vodo ali sesalcem ne garantira delovanje filtra. Priporočamo menjavo filtra na 6 mesecev ali prej, odvisno od stopnje uporabe. Z uporabo apliakcije Mi Home lahko spremljate življenjsko dobo filtra in prejmete obvestilo ob potrebni menjave le tega

Značilnosti
Znamka: Xiaomi
Vsebnost paketa: 1X Filter
Barva: Zelen

Tehnične informacije

ProizvajalecXIAOMI


Logistične informacije

Teža 1,50 kg
Višina 30 cm
Širina 30 cm
Globina 40 cm

Dokumenti