Vonhaus steklen podstavek za monitor XL črn

Vonhaus steklen podstavek za monitor XL črn

VONTV-3000294
3000294
5056115790362
VONHAUS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 37,62 €

MPC z DDV: Z ddv: 45,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Vonhaus steklen podstavek za monitor XL, črn. Nastavljiv podstavek iz črnega kaljenega stekla, ki izboljšuje držo in ustvarja več prostora na mizi. Prostor za dva monitorja in shranjevanje. Urejena in svetla miza za večjo produktivnost

Opis izdelka

100 cm XL črno stekleno stojalo za monitor 

Izravnajte svoj delovni prostor s tem črnim steklenim stojalom za monitor.

Ta nastavljiv podstavek vam pomaga izboljšati držo in vam omogoča več prostora na pisalni mizi, saj lahko izberete višino, ki vam ustreza. Nosilnost stojala je 30 kg, na njem je prostor za dva monitorja, pod njim pa je na voljo prostor za shranjevanje. Črno kaljeno steklo in elegantna ukrivljena oblika s poliranimi robovi bosta poskrbela, da bo vaša miza videti svetla in urejena, saj veste, kaj pravijo: pospravljena miza, pospravljen um!

Izjemno dolg stekleni podstavek za monitor, ki je opremljen z gumijastimi nogicami za zaščito mize in preprečevanje zdrsa, bo zmanjšal obremenitev vratu in povečal produktivnost.

  • Dimenzije: 100 x 26 x 9,8 cm
  • Največja obremenitev: 30 kg

Tehnične informacije

ProizvajalecVONHAUS

Logistične informacije

Teža (bruto) 6,00 kg
Višina 100 cm
Širina 32 cm
Globina 7 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.