VonShef aparat za belgijske vaflje

VonShef aparat za belgijske vaflje

VONGA-2013309
2013309
5060192522464
VONSHEF

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 28,61 €

MPC z DDV: Z ddv: 34,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
VonShefov dvojni aparat za belgijske vaflje iz nerjavečega jekla. Pripravite si dva okusna vaflja, pečena po vaših željah, hitro in enostavno. Hladen ročaj in nelepljive plošče za enostavno čiščenje. Velikost: 25,6 x 23,7 x 9,6 cm. Priložen pretvornik iz UK/EU.

Opis izdelka

  • VonShefov dvojni aparat za belgijske vaflje iz nerjavečega jekla vam omogoča, da svojim jutrom dodate kanček razkošja in v nekaj minutah pripravite dva okusna belgijska vaflja, pečena točno po vaših željah.
  • Hladen ročaj na dotik bo zaščitil prste pred vročino aparata, tako da boste lahko med kuhanjem udobno preverjali napredek svojih vafljev.
  • Plošče pekača so zasnovane za hitro in enostavno čiščenje in imajo nelepljiv premaz.
  • Samodejni nadzor temperature.
  • Velikost: 25,6 x 23,7 x 9,6 cm (dolžina x širina x višina)

"Izdelku je priložen pretvornik iz UK/EU."

Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/dual-belgian-waffle-maker

Tehnične informacije

ProizvajalecVONSHEF

Logistične informacije

Teža (bruto) 1,82 kg
Višina 29,20 cm
Širina 26,70 cm
Globina 12,70 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.