VonHaus kompaktni ročni rezkalnik 710W 3515301

VonHaus kompaktni ročni rezkalnik 710W 3515301

VONEO-3515301
3515301
5056115700385
VONHAUS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 57,30 €

MPC z DDV: Z ddv: 69,91 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
VonHaus kompaktni ročni rezkalnik 710W - idealen za rezanje lesa, plastike, kovine in laminatov. Spremenljiv nadzor hitrosti delovanja, vpenjalna glava 6/10mm. V kompletu z bazo za trimanje. Prenosljiv in natančen rezkalnik za širok spekter obrtniških del. Izdelek vključuje pretvornik iz UK/EU.

Opis izdelka

Če ste navdušenec za lesarstvo ali se doma lotevate tesarskih in pohištvenih projektov, bo ta kompakten rezkalnik neprecenljiv dodatek k vašemu vaši paleti domačega električnega orodja.Ta rezkalnik potrebujete, če želite zarezati luknjo ali utor, izdelati končne robove, izreze (na primer za umivalnike in kuhalne plošče na delovnih ploščah), ukrivljene konture in natančne luknje. Če želite izrezljati natančno obliko z resnično profesionalno končno obdelavo, je to orodje za rezanje obdelovancev idealna izbira, skupaj z trimmerjem in potopno bazo.Popolnoma prenosljiv in zasnovan za rezanje, obrezovanje in oblikovanje lesa, plastike, kovine in laminatov - to bo vaše orodje za omarice in okrasne letve. Poleg tega je ta model idealen za profiliranje majhnih obdelovancev, saj daje zelo dobro vidnost rezalnika in predmeta.Medtem ko boste v prodaji našli večje in zmogljivejše razalnike, je ta okretni stroj za rezanje VonHaus izdelan za natančnost. Dovolj kompakten, da ga po potrebi lahko uporabljate z eno roko, je idealen za širok spekter obrtniških del.Na voljo je na stotine rezilnih nožev, vsi zasnovani za različne vzorce in uporabo
  • Združljiv z nastavki za rezanje premera 6/10mm
  • 710W - Spremenljiv nadzor hitrosti delovanja
  • V kompletu z bazo za trimanje
  • Premer vpenjalne glave 6/10mm

Tehnične specifikacije:
Napetost delovanja: 220-240v, 50/60Hz
Hitrost brez obremenitve: 10000-32000 vrt/min
Premer vpenjanja: 6/10mm
Nazivna moč: 710W

"Izdelku je priložen pretvornik iz UK/EU."

Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/compact-router-saw

Tehnične informacije

ProizvajalecVONHAUS
VrstaRezkalniki, nadrezkarji

Logistične informacije

Teža (bruto) 1,80 kg
Višina 26 cm
Širina 21 cm
Globina 17 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.