Vonshef UltraBlend mešalnik za smoothie

Vonshef UltraBlend mešalnik za smoothie

VONGA-2013283
2013283
5060192522181
VONSHEF

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 61,39 €

MPC z DDV: Z ddv: 74,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
VonShef UltraBlend mešalnik za smoothie - vaša pot do bolj zdravega načina življenja. Zmogljiv motor z močjo 1000W in ostrimi rezili iz nerjavečega jekla omogočata hitro pripravo vaših najljubših pijač. Vključuje skodelice brez BPA in varne pokrove. Elegantn dizajn in stabilna podlaga

Opis izdelka

  • Športne pijače, beljakovinski napitki, sveži sokovi, smutiji; VonShef UltraBlend mešalnik vam lahko pomaga na poti do bolj zdravega načina življenja - na hiter in priročen način.
  • Matirano črno ohišje in elegantn dizajn, z nogicami ki se prisesajo na podlago, nudi varnost in stabilnost.
  • Zmogljiv motor z močjo 1000W v kombinaciji s hitrostjo 25.000 vrtljajev na minuto in kot britev ostrimi rezili iz nerjavečega jekla omogoča bliskovito hitro delo.
  • Vključuje eno veliko (800ml) in eno srednjo skodelico (500ml) brez BPA ter enim pokrovom, ki je odporen proti razlitju, in enim pokrovom za zapiranje in tesnjenje.
  • Ni primerno za pranje v pomivalnem stroju in strogo priporočamo, da perete ročno.
  • Dimenzije: 39,5 x 15 x 15 cm

"Izdelku je priložen pretvornik iz UK/EU."

Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/1000w-ultrablend-smoothie-maker

Tehnične informacije

ProizvajalecVONSHEF
Moč v W1000W
Tip izdelkasmoothie blender

Logistične informacije

Teža (bruto) 3,50 kg
Višina 41,30 cm
Širina 32,40 cm
Globina 21,10 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.