VonShef stojalo za sušenje testenin
1174
VonShef stojalo za sušenje testenin

VonShef stojalo za sušenje testenin

VONGA-1507603
1507603
5060351499217
VONSHEF

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 12,21 €

MPC z DDV: Z ddv: 14,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Zračno sušenje testenin z VonShef sušilnim stojalom. Izdelano iz trpežnega lesa, suši različne vrste testenin brez zapletanja. Enostavno sestavljivo in zložljivo za shranjevanje. Dimenzije: D40 x Š30 x V16 cm. Priporočeno ročno pranje.

Opis izdelka

Zračno suhe domače testenine na pristen način z VonShef zložljivim sušilnim stojalom.

Preizkušena metoda, ki se uporablja že stoletja, je stojalo za sušenje ravno tisto, kar potrebujete, če pripravljate serijo testenin in jih shranite za pozneje.

Idealno za sušenje različnih vrst testenin, vključno s špageti, tagliatelle, fettuccine, vermicelli, linguine in listi testenin.

Ročno izdelan iz trpežnega bukovega lesa, ki je varen za hrano, ima stojalo 8 velikih ročic, ki lahko udobno držijo vse vaše sveže pripravljene testenine.

Zasnova stojala omogoča, da veliko zraka prosto kroži okoli paste, da se posuši naravno, hitro in brez zapletanja.

Enostaven za sestavljanje in zložljiv za udobno in kompaktno shranjevanje.

Dimenzije: D40 x Š30 x V 16 cm.

Priporočeno je samo ročno pranje.

Strojček za izdelavo testenin link

Tehnične informacije

ProizvajalecVONSHEF

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,30 kg
Višina 5 cm
Širina 40 cm
Globina 5 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.