Vonshef termovka 3L nerjaveče jeklo

Vonshef termovka 3L nerjaveče jeklo

VONGA-1507176
1507176
5060147559293
VONSHEF

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 34,16 €

MPC z DDV: Z ddv: 41,68 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Vonshef termovka 3L je idealna za ohranjanje toplih ali hladnih napitkov. Narejena iz nerjavečega jekla z dvojno steno, zagotavlja, da bodo napitki ostali vroči ali hladni več ur. Preprosto in varno jo lahko prenašate s pomočjo varnostnega zatiča in ročaja.

Opis izdelka

Lastnosti: 

  • Zmogljivost 3L.
  • Primerno za tople in hladne napitke.
  • Dvojna stena iz nerjavečega jekla ohranja napitke tople ali hladne več ur.
  • Varnostni zatič in ročaj za enostavno in varno prenašanje.

Spletna stran proizvajalca: https://www.vonshef.com/vs_en/food-preparation-storage/food-storage/drink-flasks/3l-air-flask

Tehnične informacije

ProizvajalecVONSHEF

Logistične informacije

Teža (bruto) 2,00 kg
Višina 21 cm
Širina 20,30 cm
Globina 13,13 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.