VonShef 5-delni komplet pripomočkov za pripravo kave

VonShef 5-delni komplet pripomočkov za pripravo kave

VONGA-1000362
1000362
5056115733901
VONSHEF

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 16,31 €

MPC z DDV: Z ddv: 19,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Uživajte v popolni skodelici kave z našim 5-delni kompletom pripomočkov za pripravo kave. Zajemalka in sponka 2-v-1 za svežino, vrč za penjenje mleka, šabloni za latte art in čokoladni stresalnik za sladki zaključek. Izdelan iz nerjavnega jekla, enostaven za čiščenje in dolgo obstojen.

Opis izdelka

Z našim 5-delnim kompletom za kavo uživajte v kavni standardni kavi iz udobja svojega doma.

Vključno z vsem, kar je potrebno za izdelavo popolne skodelice, se vam za okusen kapučino ni več treba zanašati na trgovine!

Z zajemalko in sponko za kavo 2-v-1 lahko poiščete svojo popolno količino kave in zaprete vrečko za dolgotrajno svežino. Vrč za penjenje mleka omogoča pokritje kavnega seznama, od kapučina do latteja in tudi vroče čokolade! Dve priloženi šabloni lahko uporabite za ustvarjanje elegantnega latte arta s penastim mlekom, čokoladni stresalnik pa je kot nalašč za dodajanje sladkega zaključka vaši pijači. Napolnite s čokolado, cimetom ali karkoli želite, fina mrežica omogoča dosledno fino prašenje vsakič.

Komplet je izdelan iz nerjavnega jekla, enostaven za čiščenje in dolgo obstojen ter se izkaže kot zanesljiv prijatelj poznavalcu kave.

Tehnične informacije

ProizvajalecVONSHEF

Logistične informacije

Teža (bruto) 3,28 kg
Višina 4,60 cm
Širina 3,60 cm
Globina 0,07 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.