VonHaus UV sesalnik za ležišča

VonHaus UV sesalnik za ležišča

VONDV-3500223
3500223
5056115790089
VONHAUS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 40,90 €

MPC z DDV: Z ddv: 49,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
VonHaus UV sesalnik za ležišča - Orodje za čistejši in varnejši dom. Odstranjuje prah, umazanijo, pršice in bakterije. Enostaven za uporabo, lahek in kompakten dizajn. Idealno za oblazinjeno pohištvo in ležišča.

Opis izdelka

VonHaus UV sesalnik za ležišča

Ta UV sesalnik za ležišča, ki pomaga izboljšati higieno vašega doma, je vrhunsko orodje za čistejši in varnejši dom. Z UV-svetlobo, ki prodira v površine in odstrani škodljive organizme, ter močnim vibracijskim mešalnikom za čiščenje pršic, ki živijo v vaši vzmetnici, ta sesalnik zagotavlja pravilno, globoko čiščenje.

Super sesalna moč 350W in 8000Pa odstranjuje prah in umazanijo s površine ter pod površino, za raven čiščenja, ki je običajen sesalnik ne bi mogel nuditi. Tako boste zmanjšali tveganje za alergije ali bolezni, ki jih povzročajo pršice ali bakterije.

Zmogljiv, a enostaven za uporabo, ta sesalnik je lahek in ga lahko uporabite na vsem oblazinjenem pohištvu in ležiščih po vašem domu.

Z 0,3 l škatlo za prah in HEPA filtrom je ta sesalnik enostavno, varno in higienično izprazniti. Eleganten in kompakten dizajn s 4-metrskim kablom ima ta UV posteljni sesalnik dolg doseg, vendar ga je enostavno shraniti, ko s čiščenjem zaključite.

Uradna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/bed-uv-vacuum

Tehnične informacije

ProizvajalecVONHAUS

Logistične informacije

Teža (bruto) 1,00 kg
Višina 29 cm
Širina 26 cm
Globina 19 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.