VonHaus magnetni nosilec za orodje, 3 delni

VonHaus magnetni nosilec za orodje, 3 delni

VONDV-3500063
3500063
5056115781131
VONHAUS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 16,31 €

MPC z DDV: Z ddv: 19,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
VonHaus magnetni nosilec za orodje je komplet treh magnetnih trakov, idealen za organizacijo delavnice. Trakovi se enostavno pritrdijo na steno, nudijo pa priročno odlagališče za orodje kot so izvijači, ključi in drugo. Izdelani so iz robustnega ogljikovega jekla.

Opis izdelka

Želite urejeno in pospravljeno delavnico, vendar vam zdi, da nimate dovolj prostora, da bi vseeno imeli vse orodje organizirano in hitro pri roki? 
Slednji nosilci so odlična rešitev in poceni način, da ohranite svoje delovno okolje urejeno.

V večini delavnic se uporablja že vsak centimeter razpoložljivega prostora. Vaše delovno mesto mora ostati prazno za vsak naslednji projekt, vendar imate predale in škatle verjetno že prenapolnjene z orodjem ali dodatki. 

VonHaus magnetni nosilec za orodje vsebuje komplet treh robustnih magnetnih trakov, ki se s priloženimi vijaki zlahka pritrdijo na steno in nudijo priročno odlagališče za orodje kot so izvijači, ključi in drugo. Vsak trak meri 60cm

Izdelano iz ogljikovega jekla ustvarja odporno, vzdržljivo površino z močno magnetno privlačnostjo, za zahteve skoraj vsakega delavca. 

*orodje s fotografije ni priloženo izdelku. 

Tehnične informacije

ProizvajalecVONHAUS

Logistične informacije

Teža (bruto) 2,50 kg
Višina 8,80 cm
Širina 6,40 cm
Globina 50 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.