VonHaus UV ročni sesalnik

VonHaus UV ročni sesalnik

VONDV-3007641
3007641
5060192529371
VONHAUS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 73,69 €

MPC z DDV: Z ddv: 89,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Globoko očistite svoj dom z zmogljivim VonHaus UV ročnim sesalnikom. Ubija do 99,9% bakterij in alergenov. Ima HEPA sistem filtracije in 5m dolg kabel. Več na uradni strani proizvajalca.

Opis izdelka

Globoko očistite svoj dom z zmogljivim VonHaus UV ročnim sesalnikom.

  • Primerno čiščenje preprog, zof in sedežn, blazin, zaves, vzmetnic in drugo.
  • S pomočjo 8 W UV žarnice in vibriranja ubije do 99,9% bakterij, vključno z E. coli, Salmonelo in Staphylococcusas ter do 99,9% alergenov, kot so dlaka hišnih ljubljenčkov, cvetni prah, stenice in pršice.
  • 1,2-litrski rezervoar za prah s HEPA naprednim sistemom filtracije, majhne delce zadrži, ter prepreči njihovo ponovno kroženje.
  • V kompletu je 2v1 kombinirano orodje, ki se lahko uporablja skupaj s funkcijo vibriranja za enostavno čiščenje različnih površin.


Specifikacije: 

  • Maksimalna moč: 550W
  • Napetost: 220 - 240V
  • Moč vibriranja: 3500RPM
  • Dolžina kabla: 5m

>>Izdelku je priložen pretvornik iz UK/EU.<<

Uradna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/handheld-uv-vacuum

Tehnične informacije

ProizvajalecVONHAUS

Logistične informacije

Teža (bruto) 4,50 kg
Višina 42 cm
Širina 34 cm
Globina 21,50 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.