VonHaus dvojni ventilator za kamin

VonHaus dvojni ventilator za kamin

VONDV-2500886
2500886
5056115799273
VONHAUS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 32,71 €

MPC z DDV: Z ddv: 39,91 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Izkoristite izgubljeno toploto in hitro ogrejte prostor s VonHaus dvojnim ventilatorjem za kamin. Deluje pri temperaturi od 50 do 345 °C in zagotavlja široko razpršitev toplote. Lahek, prenosen in tiho delujoč. Pohitite, nadgradite svoj kamin danes!

Opis izdelka

Naložite v ventilator za svojo peč na drva še danes in izkoristite izgubljeno toploto - prostor boste ogreli hitreje, ne da bi za to potrebovali dodatno elektriko!

Ta ventilator za peč na drva, ki ga poganja le dviganje vročega zraka iz peči, se bo zagnal, ko bo temperatura dosegla 50 °C, in bo razporedil toploto po prostoru, da boste lahko hitro dosegli prijetno temperaturo.

Naš priročni ventilator je združljiv s katero koli vgrajeno ali prostostoječo pečjo na polena, zato kupujte še danes, da premagate mraz in se poslovite od mrzlih mest.

Široka razpršitev toplote

Zaradi dveh sklopov šestih lopatic tega ventilatorja za kaminske peči uživajte v velikodušni razpršitvi toplote, ki zagotavlja, da bo vsa družina ostala prepečena!

Ta ventilator deluje pri temperaturi od 50 do 345 °C in kroži do 200 kubičnih čevljev/min, s čimer poskrbi za toploto in ustvari toplo ozračje, ki pokrije vsak kotiček in se z višanjem temperature ventilatorja še bolj segreje.

Tiho delovanje

Sprostite se nemoteno; naš ventilator za peč je komaj slišen med prasketanjem ognja.

Lahek in prenosen ventilator za gorilnik na drva

Zaradi majhne teže in priloženega ročaja za prenašanje lahko ventilator za peč na drva preprosto premikate.

Cenovno ugoden in neprecenljiv, nadgradite svoj gorilnik na polena z našim dvojnim ventilatorjem za peč še danes!

Tehnične informacije

ProizvajalecVONHAUS

Logistične informacije

Teža (bruto) 1,34 kg
Višina 24 cm
Širina 12,50 cm
Globina 33,80 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.