VonHaus ventilator za kamin 3 kraki

VonHaus ventilator za kamin 3 kraki

VONDV-2500462
2500462
5056115789588
VONHAUS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 29,43 €

MPC z DDV: Z ddv: 35,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Izkoristite več iz svojega kamina s 3-krakim ventilatorjem VonHaus. Napaja se samo s toploto, ni potrebno vklopiti elektrike ali baterij. Samodejno se prilagaja temperaturi in je izjemno tih. Primerno za peči na drva/polena.

Opis izdelka

Izkoristite več iz svojega kamina ali gorilnika na drva/polena in ogrejte svoj dom na ekonomičen način s 3-krakim ventilatorjem VonHaus.

Ni vam treba prižgati centralnega ogrevanja ali vklopiti električnega radiatorja, da bi ogreli svoj dom; ta ročni ventilator ustvarja lastno energijo in se napaja samo s toploto – baterije ali elektrika niso potrebne.

Kako deluje?

Ventilator peči je opremljen s termoelektričnim modulom, ki služi kot majhen generator za napajanje motorja ventilatorja. Začne delovati pri nizki začetni temperaturi, takoj ko modul zazna najmanj 60 °C, bo ventilator krožil topel zrak po vašem domu.

Samodejna regulacija toplote

Visoka hitrost ventilatorja največ 1600 vrt/min. kroži med 130 - 150 CFM (kubičnih čevljev zraka/minuto) in se samodejno prilagaja glede na temperaturo v prostoru, pri čemer se vrti hitreje, ko se temperatura dvigne, in upočasni, ko pade.

Vrhunski črni aluminij

Izdelan iz trpežnega črnega aluminija z ročajem za enostavno prenašanje. Kompaktna oblika meri le 22,5 X 15 X 9,5 cm.

Izjemno tih brez potrebe po namestitvi

Preprosto postavite na vrh vaše peči čim dlje od dimovodne cevi in ​​ne delajte v pogojih, ki presegajo največjo delovno temperaturo 300°C – nepravilna uporaba ventilatorja peči lahko poškoduje izdelek.

Primerno za uporabo s prostostoječimi pečmi in kurilniki na drva/polena.

Tehnične informacije

ProizvajalecVONHAUS

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,80 kg
Višina 22,50 cm
Širina 15 cm
Globina 9 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.