VonHaus ventilator za kamin 4 kraki

VonHaus ventilator za kamin 4 kraki

VONDV-2500460
2500460
5060192527933
VONHAUS

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 29,49 €

MPC z DDV: Z ddv: 35,98 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
VonHaus ventilator za kamin 4 kraki: Hitro razporedi toploto iz peči po prostoru. Izdelan iz črnega aluminija s 4 lopaticami za maksimalen pretok zraka. Deluje tihom. Ne potrebuje baterij ali vtiča. Dimenzije: Š18 x D 10,9 x V 20,4 cm. Ogrevajte prostor na učinkovit in okolju prijazen način.

Opis izdelka

Ventilator za kamin s 4 rezili

  • Imate samostoječo peč, kamin ali gorilnik na drva, poskrbite, da bo njegova toplota šla še še dlje z VonHaus ventilatorjem. 
  • Izdelan iz črnega aluminija s štirimi velikimi lopaticami za največji pretok zraka, a hkrati tihim delovanjem.
  • Okolju prijazen in ekonomičen ventilator bo učinkovito razporedil toploto iz vaše peči po prostoru.
  • Najbolje je, da ga postavite na sam kamin, tako da se ob prižigu začne toplota dvigovati in se ventilator peči samodejno vrti. Ventilator bo hitro začel razporejati toploto po prostoru, kar pomeni, da vam ni treba povečati ogrevanja.
  • Poganja ga termoelektrični modul, ki deluje kot mini generator, ki napaja motor ventilatorja in ustvarja njegovo vrtenje.
  • Z največjim pretokom zraka 180 CFM in začetno temperaturo 50 stopinj je to učinkovit način za ogrevanje vašega doma, poleg tega pa niso potrebne baterije ali vtiči!

Dimenzije: Š18 x D 10,9 x V 20,4 cm

Uradna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/4-blade-stove-fan-vonhaus

Tehnične informacije

ProizvajalecVONHAUS

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,80 kg
Višina 20,40 cm
Širina 18 cm
Globina 10,90 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.