VEGER prenosna baterija PlugON Lightning 5000 mAh, črna

VEGER prenosna baterija PlugON Lightning 5000 mAh, črna

VEGPB-W0556P
W0556P
6970453555058
VEGER

Žiga Verbajs
24 mesecev

MPC: MPC: 20,41 €

MPC z DDV: Z ddv: 24,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
VEGER prenosna baterija PlugON Lightning 5000 mAh, črna - brez kablov, hitro polnjenje, ultra kompaktna. Podpira napajanje 20 W in je opremljena z varnostnim sistemom Multi-Protection.

Opis izdelka

Poslovite se od dodatnih kablov
Vgrajen razširjen priključek Lightning, ni vam treba sneti ohišja telefona, samo priključite na vaš iphone za polnjenje. Poslovite se od dodatnih kablov.
Opremljen je tudi s pokrovčkom za zaščito konektorja, ko ni v uporabi.


Hitro polnjenje in ponovno polnjenje
Podpira napajanje 20 W, ki vam lahko iPhone 13 napolni do 60 % v 30 minutah. Prenosno baterijo je mogoče hitro napolniti v 1,5 urah prek vhodnega priključka 9V-2A tipa C.


Ultra kompakten in lahek
Visoka zmogljivost 5000 mAh z ultra mini ohišjem. Teža približno samo 92 g, dolžina dimenzije 77,2x35x24,7mm. Izjemno majhen, da ga spravite v torbico ali žep, ne da bi ga obremenjevali, vendar je kot nalašč za izpolnjevanje vaših vsakodnevnih potreb po polnjenju. Prenosen za vsakogar in za vse priložnosti.


Dodatne lastnosti
Paket baterij podpira prehodno polnjenje in dopolnjevalno polnjenje. Ko polnite power bank, lahko istočasno polni vaš iPhone.
Dolgo pritisnite gumb za bujenje za 2 sekundi, da aktivirate ta način postopnega polnjenja, ki zagotavlja optimalno polnjenje za AirPods.


Varne zaščite
Opremljen z varnostnim sistemom Multi-Protection, ki zagotavlja vrhunsko zaščito za vas in vaše naprave


Tehnične podrobnosti:

Uradna stran proizvajalca: https://www.vegerpower.com

Tehnične informacije

ProizvajalecVEGER
PriklopLightning, USB-C
Kapaciteta5.000 mAh
Brezžično polnjenjeNe

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,15 kg
Višina 12,80 cm
Širina 8,60 cm
Globina 3 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.