Ugreen USB-C čitalnik kartic 3v1

Ugreen USB-C čitalnik kartic 3v1

UGRTI-80798
80798
6957303887989
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 19,88 €

MPC z DDV: Z ddv: 24,25 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen USB-C čitalnik kartic 3v1: Enostaven prenos fotografij in varnostnih kopij podatkov na računalnik, telefon in tablico. Podpira več vrst pomnilniških kartic hkrati. Vključuje tudi dodatni USB priključek za povezavo zunanjih naprav. Plug and play brez potrebe po dodatnem napajanju

Opis izdelka

Bralnik kartic USB C SD:
Ta bralnik kartic SD ima najnovejši vtič USB tipa C, ki omogoča enostaven prenos fotografij in varnostnih kopij podatkov na vaš prenosnik, pametni telefon in tablične računalnike USB-C. Kot so Macbook Pro Mi, iMac Pro, Mac Mini po letu 2018, iPad Mini 6 2021, iPad Pro 2020/2018, iPad Air 2020, Surface Book 2, Surface Go, Surface Pro 7, XPS 13/XPS 15, Galaxy Tab S6, S20/S10/Note 20/Note 10, Moto G8/G7, OnePlus 8/ 8 Pro/ 7T/ 7T Pro in več naprav USB-C.

Podprte dvojne reže:
čitalnik kartic USB C 2-v-1 vam omogoča prilagodljivost in udobje dostopa do več vrst pomnilniških kartic. S podporo za branje in pisanje 2 kartic hkrati pri 5 Gbps, velika zmogljivost do 2 TB, lahko preprosto pregledujete datoteke ali varnostno kopirate in arhivirate fotografije in videoposnetke na karticah UHS-I SD, SDHC, SDXC, MICRO SD, MICRO SDHC, MICRO SDXC . Podpira tudi kartice UHS-II SD/TF, vendar bo hitrost UHS-I.

Razširitev vrat USB:
bralnik kartic USB C ima tudi ženski priključek USB A, ki vam omogoča priročno povezavo zunanjih naprav USB, kot so bliskovni disk USB, miška, tipkovnica. In zaradi različice USB 2.0 vam ni treba skrbeti za motnje signala pri povezovanju z brezžičnim ključkom.

Plug and Play:
Zunanji adapter za bralnik pomnilniških kartic USB C ne zahteva namestitve gonilnika za Windows 11/10/8.1/8/7/XP/Vista, macOS, Chrome, Linux in plugs & plays, dodatno napajanje ni potrebno. Z zaščito pred prenapetostjo in kratkim stikom je zagotovljena varnost vaših pomembnih datotek.

Priročna prenosljivost:
s svojo majhno obliko in kratkim kablom pletene zasnove se bralnik kartic micro SD usb c zlahka prilega vašemu žepu, nahrbtniku, aktovki ali torbi za prenosni računalnik. Integriran kabel USB Type-C vam omogoča hitro povezavo z računalnikom ali hitro pakiranje, ko ga nehate uporabljati, ne da bi morali s seboj nositi dodaten kabel.

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,12 kg
Višina 10 cm
Širina 8 cm
Globina 3 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.