Ugreen magnetni nosilec telefona za avto

Ugreen magnetni nosilec telefona za avto

UGRTI-80785
80785
6957303887859
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 8,12 €

MPC z DDV: Z ddv: 9,91 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Zmogljiv magnetni nosilec za telefon, ki ga lahko pritrdite na armaturno ploščo avtomobila. Nudi stabilnost in varnost, tudi na neravnih cestah. Ima prilagodljiv kot gledanja in je združljiv z večino pametnih telefonov. Idealno za prostoročno uporabo med vožnjo

Opis izdelka

Zmogljiv magnetni nosilec za telefon:
UGREEN držalo za mobilni telefon na armaturni plošči avtomobila združuje 4 ojačane neodimove magnete s povečano 3M lepljivo podlago. Magnetni nosilec za armaturno ploščo se trdno pritrdi na armaturno ploščo vašega avtomobila in vaš pametni telefon drži na mestu tudi na neravni cesti, ostrem zavoju ali nenadnem zaviranju, kar vašemu telefonu nudi neverjetno stabilnost in varnost.

Prilagodljiv kot gledanja:
To magnetno magnetno držalo za avtomobilski telefon ima 360-stopinjsko vrtljivo kroglico, ki vam omogoča prosto nastavitev mobilnega telefona pod poljubnimi koti, pri čemer podpira navpične in vodoravne kote gledanja.

Široka združljivost:
magnetni nosilec za telefon v avtomobilu odlično deluje s pametnimi telefoni velikosti od 4,7 do največ 7,2 palca. Združljiv je z iPhone 14 13 12 Pro Max, iPhone 11 Pro Max 11 XS XR SE X 8 Plus 7 6S, Samsung Galaxy Note20 Ultra S20 S10 S10e S8 S8+ S9 Note 8, Note 10, Galaxy S7 Edge S6 S5, Galaxy A10, LG G8 G7 G6 G5 V20 V30, mobilni telefoni Google Pixel 3 2 XL itd.

Idealen spremljevalec v avtu:
Magnetno avtomobilsko držalo za armaturno ploščo UGREEN je majhno, zavzame malo prostora in ne ovira pogleda med vožnjo. Magnetni nosilec za avto trdno pritrdi vaš mobilni telefon na armaturno ploščo za prostoročno GPS navigacijo, telefoniranje, uživanje v glasbi, namesto da bi ga držali v rokah, idealen dodatek za vaš telefon in avto na poti.

Enostavna namestitev:
orodje ni potrebno, preprosto odlepite lepilni pokrov in ga prilepite na armaturno ploščo avtomobila. Priporočljivo je, da ga uporabite po 24 urah, da zagotovite trdnejši prijem.

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,08 kg
Višina 12 cm
Širina 8 cm
Globina 4 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.