Ugreen avto nosilec Air Vent - box

Ugreen avto nosilec Air Vent - box

UGRTI-80539
80539
6957303885398
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 10,67 €

MPC z DDV: Z ddv: 13,02 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen avto nosilec Air Vent - box: Samodejno odpiranje in zapiranje ter odlična stabilnost. 360-stopinjsko vrtenje za enostavno uporabo v avtu. Majhen dizajn, ki ne ovira pogleda. Združljiv z različnimi pametnimi telefoni. Mere: 11.4 x 9.2 x 5 cm, Teža: 104g.

Opis izdelka

Ugreen avto nosilec Air Vent 

Samodejno odpiranje in zapiranje. Odlična stabilnost: Nosilec avtomobila, ki se samodejno preoblikuje po principu gravitacije. Držalo se samodejno preoblikuje z gravitacijo vašega pametnega telefona, da varno zadrži vaš pametni telefon.

360-stopinjsko vrtenje: Kot držala telefona lahko prosto nastavite za 360 stopinj, tako da lahko svoj pametni telefon nastavite v primeren položaj. V svojem avtomobilu lahko uporabljate vse priročne funkcije svojega mobilnega telefona, kot so navigacija, vremenska napoved, glasba in prometna opozorila.

Majhen dizajn nosilca avtomobila izstopa in ne ovira vaših oči zaradi česar je popoln avtomobilski pripomoček za vaš avto.

Združljiv s široko paleto pametnih telefonov, širokih do 4,7–7,2 palca. Združljiv s številnimi vrstami pametnih telefonov, vključno z iPhone 12 / iPhone 11 Pro Max / iPhone 11 / iPhone XS / 7 plus / 8 plus / Samsung.

Mere: 11.4 x 9.2 x5 cm
Teža: 104g

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,12 kg
Višina 12 cm
Širina 10 cm
Globina 2 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.