Ugreen UTP Cat7 oklopljen pleten okrogel kabel z modularnim RJ45 Ethernet priključkom 1M

Ugreen UTP Cat7 oklopljen pleten okrogel kabel z modularnim RJ45 Ethernet priključkom 1M

UGRTI-80421
80421
6957303884216
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 2,88 €

MPC z DDV: Z ddv: 3,51 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Visokohitrostni Cat7 kabel s hitrostjo do 10 Gbps in pasovno širino 600 MHz. Dvojno oklopljen za boljšo zaščito. Zanesljiva povezava s čisto bakreno žico. Široko združljiv z različnimi napravami. Dolžina 1 m.

Opis izdelka

Visokohitrostni kabel Cat 7 RJ45
Ethernetni kabel UGREEN Cat 7 podpira prenos podatkov do 10 Gbps in pasovno širino 600 MHz, veliko hitreje kot CAT6 in z manj motenj. Je najboljša možnost za igranje iger, pretakanje spletnih videoposnetkov, prenos velikih datotek in drugo.

F/FTP Boljša zaščita
Vsak ethernetni kabel UGREEN je dvojno oklopljen. Na vsakem sukanem paru in na splošno okoli celotnega snopa žic so oklopi iz aluminijaste folije. Ta idealen internetni LAN kabel Cat 7 zmanjšuje motnje in zagotavlja stabilno povezavo.

Zanesljivo žično omrežje
Ethernetni kabel UGREEN je izdelan iz čiste bakrene žice 30 AWG, nižje impedance in manjše izgube z visoko zmogljivostjo. 8 kosov pozlačenih kontaktov se tesno prilega ethernetnemu kablu, kar zagotavlja hitrejšo in stabilnejšo internetno povezavo. Poleg tega obstajajo protiprašni pokrovčki, ki pomagajo ohranjati konektorje urejene in trpežne.

Široko združljiv
Ta ethernetni kabel Cat7 je združljiv z iMac Pro, PS3, PS4, PS4 Pro, Xbox, Xbox One, Smart TV, Sky Q box, podaljškom WiFi, stikalom, usmerjevalnikom TP-Link, konzolo za video igre, Raspberry Pi 4, računalnikom, omrežjem tiskalnik, TV sprejemnik, modem, povezovalna plošča, predvajalnik Blu-ray itd. Prav tako je združljiv nazaj z napravami s priključkom Cat6, Cat5, Cat5e RJ45.

Vsebina paketa
1 x Cat 7 RJ45 Ethernet kabel

Dolžina 1M

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN
Tip LAN10/100/1000

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,12 kg
Višina 12 cm
Širina 10 cm
Globina 2 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.