Ugreen Čitalec kartic SD/microSD USB 3.0 - box

Ugreen Čitalec kartic SD/microSD USB 3.0 - box

UGRTI-60722
60722
6957303867226
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 8,13 €

MPC z DDV: Z ddv: 9,92 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Dvosmerni Ugreen čitalec kartic USB 3.0 podpira hitrost prenosa podatkov do 5Gbps in omogoča hkratno branje dveh kartic. Je enostaven za uporabo in združljiv z različnimi operacijskimi sistemi.

Opis izdelka

Ugreen Čitalec kartic SD/microSD USB 3.0

UGREEN USB 3.0 bralnik pomnilniških kadrov podpira prenos podatkov do 5Gbps, 10-krat hitrejši od USB 2.0 (480Mbps), kar vam omogoča prenos HD filma ali datotek v nekaj sekundah, podpira tudi USB 2.0 in USB 1.1. Poleg tega vgrajen čip Hi-Q GL3224, da zagotovi hiter in stabilen prenos, podpira do 512G, dvakrat več kot drugi! Preprost adapter za pomnilniško kartico plug-and-play, brez potrebe po namestitvi gonilnikov.

Bralnik pomnilniških kartic USB 3.0 omogoča neposredno povezavo kartice SD ali Micro SD z računalnikom, zagotavlja priročen in hiter način za dostop do fotografij, filmov in datotek s pomnilniških kartic. Omogoča vam branje in pisanje dveh kartic hkrati, odlična izbira, da prihranite veliko časa in rešite težave pri prenosu fotografij, datotek in filmov v računalnik.

Čitalec kartic UGREEN SD je široko združljiv z operacijskim sistemom Windows 10 / 8.1 / 8/7 / XP / Vista, Mac OS, Linux, Chrome OS itd. In podpira SD / SDXC / SDHX / MMC / RS-MMC / Micro SD (TF ) / Micro SDHC / Micro SDXC / UHS-I pomnilniške kartice s pametnega televizorja, mobilnih telefonov, satelitske navigacije, PS4, Xbox One, GoPro Hero, Kamere, kot so Fuji, Canon, Sony itd. (Opomba: Ta bralnik kartic SD bo bral karticeUHS-II s hitrostjo UHS-I.)

Široka združljivost: Združljiv z operacijskim sistemom Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10, Mac OS, Linux, Chrome OS itd.

Lastnosti:

Hitrost: do 5 Gbps
Podpora: SD/SDHC/SDXC/Micro SD
Mere: 10.1 x 6.9 x 1.9 cm
USB 3.0

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,12 kg
Višina 8 cm
Širina 10 cm
Globina 2 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.