Ugreen avtomobilski nosilec Gravity - box
1174
Ugreen avtomobilski nosilec Gravity - box
Video

Ugreen avtomobilski nosilec Gravity - box

UGRTI-50564
50564
6957303855643
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 11,65 €

MPC z DDV: Z ddv: 14,21 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen avtomobilski nosilec Gravity - box: Enostavna namestitev, trdna drža telefona med vožnjo, združljiv z večino pametnih telefonov. Varuje telefon pred praskami. Nežno pritrdi na prezračevalno odprtino avtomobila.

Opis izdelka

Osvobodite svoje roke
Z zasnovo gravitacijskega povezovanja lahko to držalo za telefon za namestitev na ventilacijske reže avta, ki varno drži vaš telefon tudi na neravni cesti, kar vam omogoča samozavestno vožnjo.
OPOMBA: Zaradi gravitacijske strukture lahko ta avtomobilski nosilec za zračnike deluje SAMO v pokončni namestitvi, in NE v ležečem položaju.

Kovinske roke za vzdržljivost in trdnost
Visokokakovostne kovinske roke iz aluminijeve zlitine tvorijo stabilnejšo trikotno strukturo in zagotavljajo bolj enakomerno moč za držanje telefona med vožnjo, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo.
Teksturirane silikonske blazinice znotraj vpenjalnega nosilca pomagajo pri trdnem držanju vašega telefona in tako ščitijo vaš telefon pred praskami.
Zasnova sodnjega utora za polnjenje vam omogoča, da polnilni kabel vstavite neposredno v pametni telefon brez blokiranja.

Nosilec za telefon v avtu, ki je enostaven za uporabo
Namestitev brez orodja, enostavna uporaba. To prenosno držalo za avtomobilski telefon z zračno režo zagotavlja enostavno namestitev z eno roko v nekaj sekundah.
Preprosto ga pritrdite na prezračevalno odprtino v avtomobilu, nato pa pametni telefon odložite naravnost v njegov nosilec, nosilec se bo zaradi gravitacije varno samodejno zaklenil.
Nedrseče silikonske sponke varno in trdno držijo prezračevalno režo vašega avtomobila, kar vam omogoča, da se vsakič popolnoma prilega.

Univerzalna združljivost (delni seznam):

Pixel 6 Pro / 6 / Pixel 5 / Pixel 4a / Pixel 4 XL / Pixel 3A / Pixel 3, Galaxy S21 / S21 Ultra / S20 FE / S20+ / S10 Plus / S10 Lite / S10 / Note 20 Ultra 5G / Note 20 / Note 10 / Note 10 Plus, iPhone 13/13 Pro/13 Pro Max/12/11/XS/XS Max/XR/ X/8/8 Plus/7/7 Plus/6S

Opomba
Priporočljivo je, da ta avtomobilski nosilec namestite samo na vodoravne lopute avtomobilskih zračnikov za varnejši oprijem.
Ta nosilec za avtomobilske zračnike NE more delovati na avtomobilih z ločnimi, uvlečnimi, neintenzivnimi, okroglimi ali drugimi nepravilnimi zračniki.

Vsebina paketa
1 x avto nosilec za mobilni telefon.

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,20 kg
Višina 15 cm
Širina 15 cm
Globina 4 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.