Ugreen USB-C Gigabit mrežna kartica - box

Ugreen USB-C Gigabit mrežna kartica - box

UGRTI-50307
50307
6957303853076
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 19,85 €

MPC z DDV: Z ddv: 24,22 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen USB-C Gigabit mrežna kartica - box: Adaptirajte svoje naprave z USB-C na Ethernet omrežje, z gigabitno hitrostjo. Kompakten in prenosljiv, brez dodatnega napajanja ali nameščanja gonilnikov.

Opis izdelka

Ugreen USB-C Gigabit mrežna kartica

Z Ugreen USB adapterjem tipa C Gigabit Ethernet, lahko priključite svoje naprave, ki podpirajo USB-C (npr.2015 Apple MacBook, Retina 12 ″, Google Chromebook Pixel, Samsung S8, itd.) na standardni kabel RJ-45 Ethernet, da zagotovite internet in dostop do omrežja z gigabitno hitrostjo (1000Mbps).

Kompaktni in zmogljiv adapter

Kompaktni in lahki adapter se enostavno prilega v vsako torbico, torbo ali nahrbtnik prenosnega računalnika. Napajalnik ne potrebuje zunanjega napajanja.

Prenosljivost Plug & Play:

Adapter preprosto priključite v vrata USB-C na vašem računalniku brez namestitve gonilnikov ali priključitve napajalnika. Ta izjemno lahek adapter se priključi na razpoložljivo žično Ethernet omrežje doma, v pisarni ali v hotelu.

* Vhod: USB-C Moški
* Izhod: 1 * RJ45 ženski gigabit
* Združljiv s standardom IEEE 802.1 P / Q, 802.3 / u / ab / az
* Podpira polno dupleks in pol dupleks
* Podpora omrežja daljinskega budnega delovanja
* Velikost izdelka: L61 * W26 * H17mm
* Dolžina izdelka: 16cm

Uradna stran proizvajalca

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN
PriključekUSB-C
Tip mrežne karticeŽična

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,05 kg
Višina 12 cm
Širina 7 cm
Globina 4 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.