Ugreen Mini DisplayPort na HDMI (Ž) 4K adapter črn - box

Ugreen Mini DisplayPort na HDMI (Ž) 4K adapter črn - box

UGRTI-40360
40360
6957303843602
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 14,46 €

MPC z DDV: Z ddv: 17,64 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Z Ugreen Mini DisplayPort na HDMI adapterjem povežite računalnik z večjim zaslonom ali HDTV-jem. Uživajte v ostri sliki s 4K ločljivostjo in podvojite delovni prostor ali si privoščite film. Podpira nestisnjeni zvok in je primeren za Windows in Mac. Ne podpira Thunderbolt 3.0.

Opis izdelka

Adapter UGREEN mini DisplayPort na HDMI omogoča povezavo računalnikov z mini DisplayPort na veliko večji zaslon, HDTV ali projektor s priključkom HDMI. To vas razbremeni omejene velikosti zaslona od prenosnega računalnika do večjega prikaza pri gledanju filmov ali igranju iger.

Predstavite vsebino iz računalnika v zrcalnem načinu, da vas bodo drugi spremljali, medtem ko boste govorili, predstavljali, sestajali itd. Večopravilnost z razširjenim načinom delovanja pri zunanjem zaslonu, lahko podvojite delovni prostor ali uživate v filmu, ko opravljate nekaj lahkih opravil; Ostra slika s 4K ločljivostjo Mini DisplayPort Adapter lahko podpira ločljivost do 3840x2160 @ 30Hz. Svetlejše in ostrejše slike vas potopijo v bolj živ svet. Idealen je za domači kino.

Lastnosti:

- podpira nestisnjeni zvok, kot je LPCM

- teža: 53g

- podpora: Thunderbolt 1/2

 Opombe:

- Thunderbolt, ki podpira avdio in video, je na voljo samo na napravah Apple, izdanih po aprilu 2010. Ni združljiv z MacBook Pro, izdanim po letu 2016. Pred nakupom se prepričajte, da je vaša naprava združljiva z vmesnikom.

- Prenaša lahko samo iz mini DP na HDMI, ker ni dvosmerna.

- Uporabite kabel HDMI različice 1.4 v 8 metrih, da zagotovite visoko zmogljivost.

- Ne podpira Thunderbolt 3.0

 

Podpora 4K * 2K / 30Hz

Podpora za 12-bitni kanal (36-bitni kanal)

Podpora za Windows XP, Windows Vista, Windows 7 in Mac OS X v10.5 ali novejšo različico

Uradna stran proizvajalca

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN
Največja ločljivost4K 3840 x 2160

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,09 kg
Višina 10 cm
Širina 7 cm
Globina 4 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.