Ugreen Bluetooth avdio sprejemnik RCA, adapter s 3,5 mm - 30445

Ugreen Bluetooth avdio sprejemnik RCA, adapter s 3,5 mm - 30445

UGRTI-30445
30445
6957303834457
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 28,63 €

MPC z DDV: Z ddv: 34,93 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
The model field is required. (and 2 more errors)

Opis izdelka

Brezžično pretakanje glasbe:
sprejemnik Bluetooth vam omogoča brezžično pretakanje zvoka iz vaših naprav, ki podpirajo Bluetooth, v obstoječe žične HiFi sisteme, zvočnike ali slušalke itd. Zvočni adapter Bluetooth 4.1 pa je mogoče povezati z dvema slušalkama, zvočnikoma ali drugimi zvočnimi napravami hkrati preprosto prek 3,5 mm Aux kabel ali kabel 2RCA ali avdio kabel 3,5 mm do 2RCA, s katerim se boste še bolj potopili v glasbo.

10M Bluetooth signal in samodejna ponovna povezava:
Bluetooth adapter A2DP pretaka in nadzoruje vašo glasbo znotraj 10 metrov/33 čevljev, kar zagotavlja zanesljivo povezavo in nestisnjen zvok. Ko znova zaženete sprejemnik Bluetooth, se samodejno poveže z zadnjo povezano pametno napravo. Sprejemnik si je lahko zapomnil 5 ID-jev. Izklopil se bo zaradi varčevanja z energijo po prekinitvi povezave z napravami Bluetooth za več kot 5 minut.

Vgrajena baterija za ponovno polnjenje:
Brezžični zvočni adapter Bluetooth je opremljen z vrhunsko baterijo 200 mA, ki vam omogoča neprekinjeno brezžično pretakanje glasbe do 8 ur. Njegovo baterijo je mogoče reciklirati in se popolnoma napolni v 2 urah.

Enostavna nastavitev in seznanjanje:
najprej povežite ta glasbeni adapter Bluetooth z zvočniki, slušalkami, avtoradio, HiFi sistemom ali drugimi avdio napravami prek 3,5 mm Aux vrat ali 2RCA avdio vrat, nato pritisnite njegov gumb, da ga vklopite in omogočite Bluetooth naprave preidejo v način združevanja in jih nato seznanijo med seboj, da uživajo v glasbi, samodejno ponovno združevanje za izkušnjo brez težav.

Široka združljivost:
Napredna tehnologija Bluetooth 4.1 ne zagotavlja le stabilnejše povezave in visokokakovostnega zvoka, temveč naredi ta zvočni sprejemnik široko združljiv z napravami Bluetooth 4.1, 4.0 ali nižjimi različicami.

Tehnični podatki:

Različica Bluetooth: 4.1
Izhod: ženski R/L avdio in 3,5 mm avdio
Frekvenčni odziv: 20Hz-22kHz
Izhodna moč: 25mW, SNR: 100dB RL=16Ω
Kapaciteta baterije: 3,7 V/200 mAh
Čas delovanja: do 8 ur in mikro USB za napajanje (5V)
Domet prenosa: do 10 m/33 ft
Čas polnjenja: 2 uri
Mere: D66,6 x Š66,6 x V24 mm

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,16 kg
Višina 12 cm
Širina 12 cm
Globina 3 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.