Ugreen USB podaljšek z možnostjo napajanja, 10M

Ugreen USB podaljšek z možnostjo napajanja, 10M

UGRTI-20827
20827
6957303828272
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 49,88 €

MPC z DDV: Z ddv: 60,85 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen USB podaljšek z možnostjo napajanja, 10M. Aktivni podaljšek za povezovanje USB naprav na velike razdalje. Podpira hitrost prenosa do 5Gbps. Trojna zaščita zagotavlja maksimalno kakovost in zaščito signala. Kompatibilen z različnimi operacijskimi sistemi. Dolžina kabla 10M.

Opis izdelka

Aktivni podaljšek USB 3.0 ponuja enostaven in poceni način za povezovanje naprave USB, kot je tiskalnik, optični bralnik, kamera, kartica WLAN, z računalnikom na velike razdalje, kar je pametna rešitev za domače in poslovne nastavitve namiznih računalnikov.
Aktivni repetitorski kabel USB lahko razširi vaše naprave na želeno lokacijo.
Idealno za USB različico kamere Xbox 360 Kinect in PlayStation 3 Eye.
Podpira hitrost prenosa podatkov USB 3.0 visoke hitrosti do 5 Gbps. Plug&Play, namestitev gonilnika ni potrebna.

Ta podaljšek USB 3.0 ima vgrajen nabor čipov za ojačevalec signala, ki zagotavlja vrhunsko zmogljivost z minimalno izgubo kakovosti signala.
Vrhunski trojno zaščiten (folija/pletenica/ozemljitev) kabel zagotavlja maksimalno zaščito pred EMI/RFI in vrhunsko kakovost signala.

Aktivni podaljšek USB je na splošno združljiv s perifernimi napravami Windows, Mac, Linux, Chromebook in USB 3.0, vključno s trdimi diski, zvezdišči USB, miškami, tipkovnicami, bliskovnimi pogoni, tiskalniki in še več.

Opomba: NE podpira povezovanja usb slušalk.

Vhod: USB-A moški
Izhod: USB-A ženski
Z mikro USB priključkom za napajanje
Hitrost do 5Gpbs
Vgrajen nabor čipov za ojačevalec signala zagotavlja minimalno izgubo signala
Univerzalna združljivost: delo z vsemi dodatki, ki podpirajo USB
Plug&play, gonilnik ni potreben

Dolžina 10M

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,52 kg
Višina 18 cm
Širina 18 cm
Globina 6 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.