Ugreen kabel USB-C na Micro B 1m - polybag

Ugreen kabel USB-C na Micro B 1m - polybag

UGRTI-20103
20103
6957303821037
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 6,53 €

MPC z DDV: Z ddv: 7,97 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen kabel USB-C na Micro B 1m - polybag: Priročen kabel za povezavo starejših trdih diskov z novimi napravami s priključki USB-C ali Thunderbolt 3. Visoka hitrost do 5Gbps in polnjenje do 15W. Idealno za diske kot so Seagate, WD, Toshiba, KESU, LaCie, Maxtor, Samsung in Integral.

Opis izdelka

Ugreen kabel USB-C na Micro B 3.0 1m

Ugreen je izdelal kabel, ki bo priročen za vse, ki želite še naprej uporabljati starejše verzije trdih diskov z vašimi novimi napravami s priključki USB-C ali Thunderbolt 3. Preprosto povežite prenosni disk z vašim prenosnikom ali telefonm in že boste lahko urejali in prenašali datoteke. Podpira visoko hitrost do 5Gbps in polnjenje do 15W, kar bo poskrbelo za nemoten prenos datotek. 

Kabel je idealen za vse, ki imate v lasti trde diske kot so:  Seagate Expansion 2TB/Backup Plus, WD My Passport, WD 1TB Elements, Toshiba 3TB Canvio Basics, KESU Ultra Slim, LaCie Rugged Mini, Maxtor M3, Samsung M3 SSD, Integral Portable SSD.

Lastnosti

Dolžina: 1 m 
Priključka: USB-C in Micros USB B 3.0
Hitrost: do 5Gbps
Polnjenje: 5V 3A (15W)

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,06 kg
Višina 15 cm
Širina 12 cm
Globina 1 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.