Omejitve in spremembe poslovanja

Zaradi trenutnih izrednih razmer v državi in zagotavljanja ustreznih ukrepov vas obveščamo, da uvajamo določene spremembe pri poslovanju. Celotna novica na to temo je tukaj.

Odprema naročil isti dan: Pošta Slovenije po novem pošiljke pobira 1h prej kot ponavadi in sicer ob 13:15 uri. Prosimo, da to upoštevate pri oddaji vaših naročil. Za odpremo še isti dan morate vaše naročilo oddati najkasneje do 12:30 ure.

Ugreen HDMI kabel v2.0 19+1 full copper 2m

Ugreen HDMI kabel v2.0 19+1 full copper 2m

UGRTI-11199
11199
6957303891993
UGREEN

Domen Dovgan
12 mesecev

MPC: MPC: 9,17 €

MPC z DDV: Z ddv: 11,19 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?

Opis izdelka

Ultra tanek HDMI kabel UGREEN je posebej zasnovan za povezave v tesnih prostorih, ima priključek, ki je manjši od standardnih kablov HDMI in izjemno prilagodljiv dizajn.

Zagotavlja rešitev z enim kablom za številne potrebe vašega domačega razvedrila, odlično poveže vaš HDTV s predvajalnikom Blu-Ray, 3D televizijo, TV Boxe, Xbox360, PS3, Apple TV, računalnikom ali s katerokoli drugo naprava z izhodom HDMI. Nato lahko iz domačega kina doživite visoko kakovost zvoka in videa.

 Lastnosti:

- HDMI kabel visoke hitrosti s podporo za ethernet.

- Hitrost prenosa podatkov do 10,2 Gb / s, 1M-2M: 2K*4K, 60HZ.

- Podpira Dolby® TrueHD in DTS-HD Master Audio ™.

- Skladnost s HDCP.

- Kanal HDMI Ethernet - Omogoča povezovanje visoke hitrosti v povezavo HDMI, kar uporabnikom omogoča, da v celoti izkoristijo svoje naprave z omogočenim IP brez ločenega kabla Ethernet.

- Audio Return Channel (Kanal za povratni zvok) - Omogoča televizorju, ki je povezan s HDMI, z vgrajenim sprejemnikom, da pošilja zvočne podatke "navzgor" v prostorski avdio sistem, pri čemer ni potrebe po ločenem avdio kablu.

- Podpora 3D - Določa vhodno / izhodne protokole za glavne 3D video formate, ki utirajo pot resničnim 3D igranjem in 3D aplikacijam za domači kino.

- Podpora 4K ločljivosti - Omogoča ločljivost video posnetkov, ki presegajo 1080p, in podpira zaslone naslednje generacije, ki bodo tekmovali s sistemi za digitalno kinematografijo, ki se uporabljajo v številnih komercialnih kinodvoranah.

 

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN
Tip izdelkaKabel
Dolžina kabla2m
Prvi priključekHDMI (M)
Drugi priključekHDMI (M)
Največja ločljivost4K 3840 x 2160


Logistične informacije

Teža 0,20 kg
Višina 12 cm
Širina 7 cm
Globina 2 cm

Dokumenti