Ugreen kotni HDMI kabel 4K - 1M

Ugreen kotni HDMI kabel 4K - 1M

UGRTI-10172
10172
6957303811724
UGREEN

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 4,59 €

MPC z DDV: Z ddv: 5,60 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ugreen kotni HDMI kabel 4K - 1M: 90-stopinjski kabli za lažje povezovanje vaših naprav, podprti s tehnologijo 4K/60Hz HDMI 2.0. Odlično blokiranje EMI s trojno zaščito zagotavlja stabilen signal. Združljiv s številnimi napravami, kot so Blu-ray predvajalniki, konzole, računalniki in TV sprejemniki.

Opis izdelka

90-stopinjski kabli HDMI:
Edinstvena zasnova pod pravim kotom omogoča, da se kabel bolje prilega napravam, pritrjenim na steno, in tako rešuje zadrego zaradi omejenih prostorov med steno in napravo.
Opomba: Smeri 90-stopinjskega in 270-stopinjskega priključka HDMI sta različni.

Kabel UGREEN 4K HDMI:
ta kabel HDMI moški na HDMI vam omogoča povezavo naprav, združljivih s HDMI, na vaš TV, HDTV, monitor ali projektor.
Povečajte svojo srečo s samo enim kablom. Opomba: ta kabel HDMI je pod pravim kotom, pred nakupom določite uporabo vrat vaše naprave.

4K/60Hz HDMI 2.0 Verified Performance:
Podpora Audio Return Channel (ARC), 18GB/s z HDMI Ethernet Channel (HEC), 48-bitna barvna globina, 32-kanalni zvok, Dolby True audio in 3D video.
Združljiv s HDCP za ogled videoposnetkov, zaščitenih z vsebino.

Odlična konstrukcija:
Trojna zaščita ozemljitvene žice ter aluminijaste folije in pletenice učinkovito blokira EMI in zagotavlja stabilen prenos signala.
Poleg tega pozlačeni konektorji niso samo protioksidacijski, protikorozijski, ampak tudi proti motnjam.

Univerzalno prileganje:
Združljivo s predvajalnikom Blu-ray, računalnikom, AV sprejemnikom, Roku, PS 3/4/5, Xbox One/360, Nintendo Switch Wii, TV, HDTV, monitorjem ali projektorjem itd.

Tehnične informacije

ProizvajalecUGREEN

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,10 kg
Višina 24 cm
Širina 17,50 cm
Globina 2 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.