Ubiquiti kabel 10GB SFP+ 1m UDC-1
1174
Ubiquiti kabel 10GB SFP+ 1m UDC-1

Ubiquiti kabel 10GB SFP+ 1m UDC-1

UBINT-0099
UDC-1
817882020527
UBIQUITI

Matjaž Deisinger
12 mesecev

MPC: MPC: 19,88 €

MPC z DDV: Z ddv: 24,25 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Ubiquiti kabel 10GB SFP+ 1m UDC-1 omogoča visoko gostoto vrat in nizko porabo energije. Idealen za povezavo dveh SFP/SFP+ naprav na kratki razdalji v rack omarah. Dolžina: 1M.

Opis izdelka

Bakreni moduli SFP+ omogočajo proizvajalcem strojne opreme, da dosežejo visoko gostoto vrat, konfigurabilnost in izkoristek pri zelo nizki porabi in zmanjšanem proračunu energije.

Ubiquiti UDC‑1 kabel je stroškovno najbolj učinkovit način za povezavo dveh SFP/SFP+ naprav na kratki razdalji, znotraj ali med sosednjima rack omarama.

Dolžina: 1M

Tehnične informacije

ProizvajalecUBIQUITI

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,09 kg
Višina 20 cm
Širina 20 cm
Globina 1 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.