Omejitve in spremembe poslovanja

Zaradi trenutnih izrednih razmer v državi in zagotavljanja ustreznih ukrepov vas obveščamo, da uvajamo določene spremembe pri poslovanju. Celotna novica na to temo je tukaj.

Odprema naročil isti dan: Pošta Slovenije po novem pošiljke pobira 1h prej kot ponavadi in sicer ob 13:15 uri. Prosimo, da to upoštevate pri oddaji vaših naročil. Za odpremo še isti dan morate vaše naročilo oddati najkasneje do 12:30 ure.

Ubiquiti UniFi Controller Hybrid Cloud Key UC-CK
1174
Ubiquiti UniFi Controller Hybrid Cloud Key UC-CK

Ubiquiti UniFi Controller Hybrid Cloud Key UC-CK

UBINT-0022
UC-CK
810354024146
UBIQUITI

Primož Andreiz
12 mesecev

MPC: MPC: 82,34 €

MPC z DDV: Z ddv: 100,45 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?

Opis izdelka

UniFi krmilnik s hibridnim oblakom
Predstavljamo ključ v oblaku UniFi iz Ubiquiti Networks. UniFi Cloud Key je integriran krmilnik računalnika in programske opreme, zmanjšan za večji del. ma štirijedrni procesor z 1 GB RAM-a, ki upravlja z najnovejšo različico krmilnika UniFi z vgrajeno hibridno tehnologijo oblakov.

UniFi Cloud Key lahko popolnoma konfigurira in upravlja na desetine naprav UniFi v vaši namestitvi. Nadomestitev namenskega strežnika ali računalnika je UniFi Cloud Key izjemno nizkoenergijska rešitev, ki praktično nima odtisa.

Konfiguracija hibridnega oblaka Ubiquiti zagotavlja varen zasebni SSO (Single Sign-On) za dostop do vseh vaših uvajalnih enot UniFi od koder koli na svetu.

Pri hibridnem oblaku Ubiquiti storitev oblaka, ki jo gosti tretja oseba, ni potrebna, zato vsi vaši osebni podatki in informacije o omrežju ostajajo lokalni in varni - takšni, kot morajo biti. Dodajte, določite, konfigurirajte, nadzirajte in upravljajte vse svoje naprave UniFi, bodisi v enem ali tisoč zasebnih omrežjih, vse iz osrednje nadzorne ravnine. UniFi Cloud Key je enostaven dostop prek katerega koli standardnega spletnega brskalnika in je zmogljiva rešitev za upravljanje omrežij UniFi po kampusu ali po vsem svetu.

Spletna stran izdelka: https://dl.ubnt.com/datasheets/unifi/UniFi_Cloud_Key_DS.pdf

Tehnične informacije

ProizvajalecUBIQUITI


Logistične informacije

Teža 0,15 kg
Višina 2,50 cm
Širina 5 cm
Globina 13 cm

Dokumenti