TRUST HUB HALYX ALUMINI 4 USB 3.2
1174
TRUST HUB HALYX ALUMINI 4 USB 3.2

TRUST HUB HALYX ALUMINI 4 USB 3.2

TRUMM-23327
23327
8713439233278
TRUST

Petra Lebar
24 mesecev

MPC: MPC: 21,18 €

MPC z DDV: Z ddv: 25,84 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Preprosto razširite svoje vrate USB z aluminijastim zvezdiščem TRUST HUB HALYX ALUMINI. Ponuja 4 dodatna USB-A vrata s hitrostjo 5 GB/s. Deluje z vsakim računalnikom, ni potreben dodatni napajalni adapter. Izjemno trpežno in moderno oblikovano.

Opis izdelka

Moderno oblikovano aluminijasto zvezdišče USB doda vašemu računalniku 4 dodatna vrata USB-A s hitrostjo 5 GB/s. Uporaba zvezdišča USB 3.2 Gen 1 podpira prenos podatkov s hitrostjo do 5 GB/s. Deluje na vsakem osebnem ali prenosnem računalniku z vrati USB-A. S funkcijo "Plug-in and Go" dodatni napajalni adapter ni potreben. Trpežno in moderno oblikovano lito ohišje iz aluminijeve zlitine.

Tehnične informacije

ProizvajalecTRUST
PriklopUSB-A

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,10 kg
Višina 8,10 cm
Širina 7 cm
Globina 6,20 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.