Trust miška za levičarje Lagau

Trust miška za levičarje Lagau

TRUMI-LAGAU
23122
8713439231229
TRUST

Petra Lebar
24 mesecev

MPC: MPC: 23,13 €

MPC z DDV: Z ddv: 28,22 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?

Opis izdelka

Udoben naslon za palec in gumijast premaz za popoln oprijem
Gumb za izbiro hitrosti (800-1200-1600dpi)
Shranjevalni USB mikro sprejemnik
8m brezžični doseg
Izklopno stikalo

Udobno delajte


Brezžična miška Trust Lagau je namesto običajne desne miške kot nalašč narejena za vse, ki raje uporabljajo miško z levo roko. V kombinaciji z natančnim optičnim senzorjem, brezžično uporabnostjo in udobnim dizajnom je ta miš odličen dodatek k levičnemu delovnemu mestu!

Levoročno udobje

Levičasta miška Lagau prihaja z razumnim dizajnom. Gladko se prilega vaši roki in ima naslon za palec za dodatno udobje. Strani imajo gumijasto prevleko, ki zagotavlja maksimalen oprijem za optimalen, dolgotrajen nadzor. Sodoben dizajn naredi to miško vse, kar potrebujete doma ali v pisarni.

Natančen nadzor

Preprosto priključite mikro-USB sprejemnik v vrata USB in za natančen nadzor imate dostop do optičnega senzorja 800/1200/1600 dpi. Preklopite dpi s posebnim gumbom ali z dvema gumboma palca hitro brskajte po različnih spletnih straneh.

Pametna uporaba

Naj bo vaša miza čista in doživite udobje brezžične miške. Sprejemljivi sprejemnik te miške mu omogoča brezžično delovanje v dosegu 8 metrov. Vsebuje tudi stikalo za vklop / izklop za varčevanje z energijo tako, da miško izklopite, ko je ne uporabljate.


Tehnične informacije

ProizvajalecTRUST
SenzorOptični
VrstaBrezžična


Logistične informacije

Teža (bruto) 0,10 kg

Dokumenti