TaoTronics večnamenska nastavljiva miza za prenosnik rjava TT-SD003

TaoTronics večnamenska nastavljiva miza za prenosnik rjava TT-SD003

TAOTR-TT-SD003_01
30-02000-006
6972103463331
TAOTRONICS

Jan Suša
24 mesecev

MPC: MPC: 24,51 €

MPC z DDV: Z ddv: 29,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?

Opis izdelka

TaoTronics multifunkcijska večnamenska nastavljiva miza TT-SD003

Nastavljiva miza prenosnega računalnika: Miza se nagne za 0 °, 15 °, 25 ° ali 35 ° in izvlečni blokatorji preprečujejo padce opreme, mehak naslon za zapestje pa preprečuje preobremenitve in se lahko prilagodi optimalnemu kotu gledanja.

Multifunkcionalna: TaoTronics namizna prenosna miza z nastavitvijo višine se lahko uporablja kot večnamenski delovni prostor, kot stojalo za pisarniško delo, kot miza za zajtrk pred televizorjem, kot posteljna miza za sprostitev ali kot stojalo za prenosnik, prostorno stoječo mizo je mogoče uporabiti tudi za prenosnike z velikostjo do 17 palcev.

5 višinskih stopenj: zložljivo mizo, ki se lahko nastavi po višini, lahko enostavno dvignete s pritiskom na gumb na 5 različnih višinskih stopenj

Enostaven za shranjevanje in prenašanje: Mizica je narejena iz 100% kakovostnih in okolju prijaznih lesenih materialov, močnih in trpežnih zložljivih nog, ki se lepo zložijo pod posteljno mizo za enostavno shranjevanje in je dovolj lahka, da jih lahko nosite okoli.

Prenosna in fleksibilna: Zložljive noge mize so nastavljive po meri in udobne, lahko delate kjer koli in kadarkoli zložite za priročno shranjevanje. Prav tako lahko zmanjša zdravstveno nelagodje, kot so bolečine v hrbtu, ki jih pogosto povzroči dolgo sedenje na delovnem mestu.

Tehnične informacije

ProizvajalecTAOTRONICS


Logistične informacije

Teža 2,80 kg
Višina 60 cm
Širina 33,50 cm
Globina 5,50 cm

Dokumenti