Steuber rokavica za žar in pečico
1174
Steuber rokavica za žar in pečico

Steuber rokavica za žar in pečico

STBGA-10-055220K
10-055220K
4016002068982
Steuber

Anita Brelih
1 mesecev

MPC: MPC: 8,94 €

MPC z DDV: Z ddv: 10,91 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Steuber rokavica za žar in pečico ima podaljšano manšeto in je odporna na toploto do 260°C. Silikonske kroglice zagotavljajo ne drsečo površino. Primerna je za prijemanje vročih loncev, ponev in ostale opreme za peko.

Opis izdelka

Rokavica za pečico in žar ima podaljšano manšeto zato bolje ščiti roko. Rokavico se natakne na levo ali desno roko. Odporna na toploto do 260°C. Silikonske kroglice na površini služijo temu, da je rokavica ne drseča. Primerna je za prijemanje vročih loncev in ponev, kakor tudi ostale opremo za peko.

Tehnične informacije

ProizvajalecSteuber

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,12 kg
Višina 33 cm
Širina 16 cm
Globina 3 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.